2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 22 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله خودم هم بهش گفتم گفتم تو متأهلی دیگه و این روند پیش بری زندگیمون ادامه دار نمیشه یه پست دیگه همی ...

شوهرت احتمالا اعصاب و روان سالمی داره و هنوز فشاری که یه زتدگی به مرد وارد میکنه بهش وارد نشده 

ببخشید واضح بگم ....پدرشو در بیار ازنظر زندگی و مالی بزار بهش فشار بیاد

دیگه حال اینکارا براش نمیمونه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

وای استارتر چه صبری داری من بودم خفش میکردم 

شوهر من یه بار جلو من از یه زن بازیگر  تعریف کرد منم همون موقع شروع کردم تعریف کردن از بازیگر مردا

بعدم گفتم چی شد بهت برخورد اگه میخوای دیگه نگم تو هم نگو دیگه هیچوقت نکفت  

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نه قصد حرص دادن نداره من احساس میکنم تو خونش هست به پدرش یکبار گفتم گفت چه پسر خوبی که جلو تو میکنه ...

کی به ماستش میگه ترش؟ تعهد نداشتن افتخاره مثل اینکه برای پدرشوهرت

She is everything I ever wanted.... 

شوهر منم اینکار رو میکرد منم نسبت به اخلاقی که از شوهرم داشتم حساسیت نشون ندادم ، بلکه خودمم باهاش میخندیدم و مسخره بازی درمیاوردم یا ویراژ میداد دخترا رو میترسوند من میخندیدم یا میگفتم عزیزم خانمه یه دفعه میترسه اتفاقی میوفته نکن گناه داره کم کم از سرش افتاد دید من حساسیت نشون نمیدادم تازه بغل دخترا صدای آهنگ رو زیاد میکرد من شیطنت میکنم و ادا در میارم بعدشم گفت خوشم میاد جنبه داری گفتم اصلا در حدی نیستن این دخترا که من بخوام خودمو ناراحت کنم دیگه هم نمیکنه