سلام دوستان شوهر من وقتی یه ماشینی رو میبینه که توش پر از دختر هست صدای ضبط ماشین زیاد میکنه و طوری از کنارشون میره که دخترا بترسن مانور میده .غیر از چشم گرونی هایی که انجام میده و فقط نسبت به جنس مخالفش انعکاس نشون میده این موضوع من خیلی ناراحت میکنه و از شوهرم بدم میاد هرچی هم بهش میگم من ناراحت میشم اینکارو نکن اما بعد از مدتی باز تکرار میشه ازش خیلی بدم اومده آیا کسی هست مثل من و به نظر شما من حساسم؟؟؟؟
اینکه بهش بگی نکن بعد قهر کنی و دوباره نازتوبکشه دور از جونت خرت کنه و آشت شی.... واسش عادی میه.. باید تهدید کنی کع این زندگی رو ترک میکنی.. بگویا توجه به من فقط و فقط من... یا به همین کارت ادامه بده منم جدامیشم اگه گفت طلاق نمیدم بگو منم میرم تو فاز پسرای دیگه تا مجبور شی طلاقم بدی!
قصدت طلاق نباشه فقط ترسوندنش
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
نه قصد حرص دادن نداره من احساس میکنم تو خونش هست به پدرش یکبار گفتم گفت چه پسر خوبی که جلو تو میکنه درصورتی مه من نگرانم جلو من که اینکارو میکنه چه برسه به تنها بودنش
اسنارتر این مرد هیچ احترامی به تو قائل نیست... مرذی که درخفا به دخترا توجه داره قابل اعتماد نیست چه برسه به شوهرت که جلوی تواینکارو میکنه... ببین چقدر بهش رودادی که ازت ترسی نداره... با قهر و اشتی مداوم خودتو واسش عادی کردی...شپهرت میدونه هرکاری کنه بعد میتونه گولت بزنه باهاش خوب شی.... باید خیلی جدی باشی خیلی
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖