2789
عنوان

شوهر

675 بازدید | 22 پست

سلام دوستان شوهر من وقتی یه ماشینی رو میبینه که توش پر از دختر هست صدای ضبط ماشین زیاد میکنه و طوری از کنارشون میره که دخترا بترسن مانور میده .غیر از چشم گرونی هایی که انجام میده و فقط نسبت به جنس مخالفش انعکاس نشون میده این موضوع من خیلی ناراحت میکنه و از شوهرم بدم میاد هرچی هم بهش میگم من ناراحت میشم اینکارو نکن اما بعد از مدتی باز تکرار میشه ازش خیلی بدم اومده آیا کسی هست مثل من و به نظر شما من حساسم؟؟؟؟

نه خیلی خونسردی... نبایداجازه این کارارو بدی چون اگه پابده خیانتم میکنه مطمئن باش چون تو فاز دختراست.

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه بهش بگی نکن بعد قهر کنی و دوباره نازتوبکشه دور از جونت خرت کنه و آشت شی.... واسش عادی میه.. باید تهدید کنی کع این زندگی رو ترک میکنی..  بگویا توجه به من فقط و فقط من... یا به همین کارت ادامه بده منم جدامیشم اگه گفت طلاق نمیدم بگو منم میرم تو فاز پسرای دیگه تا مجبور شی طلاقم بدی! 

قصدت طلاق نباشه فقط ترسوندنش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اهمیت نده بیشتر حرصت میده

نه قصد حرص دادن نداره من احساس میکنم تو خونش هست به پدرش یکبار گفتم گفت چه پسر خوبی که جلو تو میکنه درصورتی مه من نگرانم جلو من که اینکارو میکنه چه برسه به تنها بودنش

نه قصد حرص دادن نداره من احساس میکنم تو خونش هست به پدرش یکبار گفتم گفت چه پسر خوبی که جلو تو میکنه ...

از بس معتاد دختراست نمیتونه جلوی توخودشو نگه داره... پدرشوهرت اگه تعریف پسرشو نکنه کی بکنه

هم زبون خوش هم دعوا البته نازم میکشه میگه ببخشید ولی بازم بعد مدتی تکرار میکنه 

زهر چشم بگیر اینبار با ببخشید خام نشو

خود من وقتی میبینم یه مردی جلو زنش از اینکارا میکنه دووووور از جون شما میگم خاک بر سر زنت. دور از جون شما

رسما داره تعهد ازدواجو زیر پا میزاره بعد میگی من حساسم؟

بله خودم هم بهش گفتم گفتم تو متأهلی دیگه و این روند پیش بری زندگیمون ادامه دار نمیشه یه پست دیگه همین الان گذاشتم اونم جواب بدین

اسنارتر این مرد هیچ احترامی به تو قائل نیست... مرذی که درخفا به دخترا توجه داره قابل اعتماد نیست چه برسه به شوهرت که جلوی تواینکارو میکنه... ببین چقدر بهش رودادی که ازت ترسی نداره... با قهر و اشتی مداوم خودتو واسش عادی کردی...شپهرت میدونه هرکاری کنه بعد میتونه گولت بزنه باهاش خوب شی.... باید خیلی جدی باشی خیلی