سلام دوستان شوهر من وقتی یه ماشینی رو میبینه که توش پر از دختر هست صدای ضبط ماشین زیاد میکنه و طوری از کنارشون میره که دخترا بترسن مانور میده .غیر از چشم گرونی هایی که انجام میده و فقط نسبت به جنس مخالفش انعکاس نشون میده این موضوع من خیلی ناراحت میکنه و از شوهرم بدم میاد هرچی هم بهش میگم من ناراحت میشم اینکارو نکن اما بعد از مدتی باز تکرار میشه ازش خیلی بدم اومده آیا کسی هست مثل من و به نظر شما من حساسم؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم اینکار رو میکرد منم نسبت به اخلاقی که از شوهرم داشتم حساسیت نشون ندادم ، بلکه خودمم باهاش میخندیدم و مسخره بازی درمیاوردم یا ویراژ میداد دخترا رو میترسوند من میخندیدم یا میگفتم عزیزم خانمه یه دفعه میترسه اتفاقی میوفته نکن گناه داره کم کم از سرش افتاد دید من حساسیت نشون نمیدادم تازه بغل دخترا صدای آهنگ رو زیاد میکرد من شیطنت میکنم و ادا در میارم بعدشم گفت خوشم میاد جنبه داری گفتم اصلا در حدی نیستن این دخترا که من بخوام خودمو ناراحت کنم دیگه هم نمیکنه