2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدتیه ذهنت خیلی درگیر یه موضوعه و یه چیزی رو مدام بالا و پایین میکنی، ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدی. یه دلخوری یا فاصله هم از سمت یه نفر میبینم که انگار حرفهایی مونده که کامل گفته نشده. خودت هم آدمی هستی که خیلی چیزا رو به روی بقیه نمیاری و بیشتر تو خودت نگه میداری. یه تغییر یا تصمیم هم توی زندگیت هست که مدتیه عقب افتاده و منتظری شرایطش جور بشه.

یه مدتیه ذهنت خیلی درگیر یه موضوعه و یه چیزی رو مدام بالا و پایین میکنی، ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسی ...

تا اینجا درست بود...راجب موضوع احساسی چیکار کنم؟کسی مدتیه ذهنمو درگیر کرده..اونم بد جور....اونو چیکارش کنم به نظرت بهم احساس داره

تا اینجا درست بود...راجب موضوع احساسی چیکار کنم؟کسی مدتیه ذهنمو درگیر کرده..اونم بد جور....اونو چیکا ...

درباره اون شخص، حس میکنم بیتفاوت نیست و یه کشش و فکری از سمت اون هم هست، ولی انگار خودش رو کنترل میکنه و هنوز تصمیم نگرفته جلو بیاد. تو هم چون خیلی ذهنت درگیرشه، فعلاً بهتره عجله نکنی و خودت رو جلو نندازی. یه مقدار فاصله و صبر به نظرم بهتره؛ اگر احساسی داشته باشه، کمکم خودش رو با رفتارش نشون میده.

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز