بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مدتیه ذهنت خیلی درگیر یه موضوعه و یه چیزی رو مدام بالا و پایین میکنی، ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدی. یه دلخوری یا فاصله هم از سمت یه نفر میبینم که انگار حرفهایی مونده که کامل گفته نشده. خودت هم آدمی هستی که خیلی چیزا رو به روی بقیه نمیاری و بیشتر تو خودت نگه میداری. یه تغییر یا تصمیم هم توی زندگیت هست که مدتیه عقب افتاده و منتظری شرایطش جور بشه.
تا اینجا درست بود...راجب موضوع احساسی چیکار کنم؟کسی مدتیه ذهنمو درگیر کرده..اونم بد جور....اونو چیکا ...
درباره اون شخص، حس میکنم بیتفاوت نیست و یه کشش و فکری از سمت اون هم هست، ولی انگار خودش رو کنترل میکنه و هنوز تصمیم نگرفته جلو بیاد. تو هم چون خیلی ذهنت درگیرشه، فعلاً بهتره عجله نکنی و خودت رو جلو نندازی. یه مقدار فاصله و صبر به نظرم بهتره؛ اگر احساسی داشته باشه، کمکم خودش رو با رفتارش نشون میده.
یعنی یکم بهم کشش داره؟؟؟ شرایط خاصه و من فکر نمیکردم اینطوری باشه
آره عزیز، حس من بیشتر اینه که یه کشش و توجهی نسبت بهت داره، ولی هنوز نمیتونم بگم احساس عمیق یا جدیه. با توجه به شرایطی که گفتی، به نظرم خودش هم سعی میکنه این حس رو کنترل کنه و زیاد بروز نده ❤️