2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح

249 بازدید | 30 پست

اینقدر گریه کردم که تمام بدنم میلرزید.هیچکس نیومد بگه گریه نکن . هیچکس نیومد بغلم کنه .

ما یه اکیپ چهار نفره داشتیم تو مدرسه . سه تاشون نمونه دولتی قبول شدن ولی من نشدم . سه و چهار روز با مامانم خونه ی مامان بزرگم بودیم مهمونی . دیشب برگشتیم . بابام اول که بهم محل نمیزاشت بعدش هم شروع کرد به داد و بیداد که همه قبول شدن تو نشدی . من اینجا به کسی نون مفت نمیدم . یا باید بخونی پزشکی قبول شب یا اصلا نخون . میگفت من حتی وسط ندارم . منم گفتم من برا خودم درس میخونم . میگفت برو همه ی اون کتاب های شاملو و هدایت رو بنداز دور .تو هیچی نمیشی . تو دروغگویی. من از آدم دروغگو خوشم نمیاد . فلانی دوست پسر داشته ولی قبول شده . همه درس خوندن فقط تو نخوندی.

اینقدر گریه کردم که دارم میمیرم .

الآنم مامانم هی گیر داده برو اعتراض بزاز من نمره ام 39 شده نمونه دولتی 52 میخواد

حالم خیلی بده

دعا کنین بمیرم

خدا جونمو بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺💔اشکال نداره درستو بخون از الآن مشاوره هم برو مدارس عادی هم میتونی نمونه با عادی زیاد فرقی ند ...

نمیزارن برم مشاوره😭😭😭

بابام فک میکنه نابغه هست

فکر کردم قبولی دانشگاه رو میگی 😶🤣مدرسه مگه نوعش مهمه اونم الان که هرجا باشی باید کلی کلاس و موسسه ...

واسه مدرسه این کارو دارن باهام میکنن

چه برسه به کنکور

من از هر چی درس و امتحان هست الان دیگه میترسم

[QUOTE=420297094]خانواده تاکسیک:)[/QUOTEفقط برام دعا کن نجات پیدا کنم از اینجا

برات دعا میکنم ولی اینو بدون که

من خودم خانوادم مثل تو هستن بدتر حتی

اوایل سعی میکردم با مخالفت نشون دادن باهاشون جنگ کنم تا درست شن

ولی فهمیدم اشتباهه تو هم سعی کن باهاشون کنار بیایی درستو بخون و از شهرتون برو تا حداقل یه مدت از دستشون راحت باشی

واسه مدرسه این کارو دارن باهام میکنن چه برسه به کنکور من از هر چی درس و امتحان هست الان دیگه میترسم

من نمونه دولتی بودم این هفته هم کنکور دارم

اینجا هیچ خبری نیست اگه میفهمیدم اینطوریه مسیر کنکور چجوریه از همون اول با کلاس انلاین و مشاور پیش میرفتم

پروندمو هم میبردم مدرسه عادی که نرم مدرسه خودم بخونم

منتها خانواده من خیلی احمقن تازه فکر میکنن خیلی روشن فکرن

واسه مدرسه این کارو دارن باهام میکنن چه برسه به کنکور من از هر چی درس و امتحان هست الان دیگه میترسم

من نمونه دولتی بودم این هفته هم کنکور دارم

اینجا هیچ خبری نیست اگه میفهمیدم اینطوریه مسیر کنکور چجوریه از همون اول با کلاس انلاین و مشاور پیش میرفتم

پروندمو هم میبردم مدرسه عادی که نرم مدرسه خودم بخونم

منتها خانواده من خیلی احمقن تازه فکر میکنن خیلی روشن فکرن