شینیون مدیر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 عنوان رماتیسم | مشاهده متن کامل بحث + 13743 بازدید | 55 پست سلام دوست جونیا دیروز ازمایش رماتیسم دادم لب مرز بود دکتر گفت یک ماه دیگه دوباره از بده الان دارو نداد توروخدا کمکم کنید یعنی ازمایش ماه دیگم چی میشه چیکار کنم؟مچ دست راستم درد میکرد ک رفتم دکتر 1397/03/24 | 20:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1498 مرسی عزیز دلم انشالله دوتامون ممنون از این دعای قشنگت ان شاءاللهعزيزم اگر توي مفصل مچت درد نداري و لب مرزي، ميتوني با داروهاي گياهي کنترلش کني، کورتون مصرف نکن ک عوارضش خيلي بده
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 بدون rf چجوري تشخيص داده اصن من ک نمیدونم فقط خداکته اشتباه شده باشه اگرم نداشته باشم ایقد فکر کردم غصه خوردم ک میترسم بگیرم
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 حالا فعلا همش گرمی میخورم نمیدونم نتیجه بعدی چی شه
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1498 من ک نمیدونم فقط خداکته اشتباه شده باشه اگرم نداشته باشم ایقد فکر کردم غصه خوردم ک میترسم بگیرم ... فکرنميکنم باتوجه به چيزاييکه ميگي روماتيسم باشه چون من خودمو خانوادم داريم علايمشو ميدونمبرو عطاري بگو براي درد مفاصل دارو ميخوام،اونا موثرتره من نتيجه شو ديدم رو بقيه
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 فکرنميکنم باتوجه به چيزاييکه ميگي روماتيسم باشه چون من خودمو خانوادم داريم علايمشو ميدونم برو عطاري ... ممنون دوست عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده دلم قرص کردی
71hanieh عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 127 انجیر خشک خیلی خوبه.خواهر شوهر من روزی یه مشت تا سه ماه میخورد.ازمایش که داد روماتیسمش کنترل شده بود.قبلش دارو مصرف میکرد.اونم ارایشگره خدایا شکرت.منم مامان شدم با دعای شما دوستان
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 مچ دست مفصل دوم انگشتام درد فقطم یه دستمه شمام دعا کنید رماتیسم نباشه خیلی غصم شده
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 انجیر خشک خیلی خوبه.خواهر شوهر من روزی یه مشت تا سه ماه میخورد.ازمایش که داد روماتیسمش کنترل شده بود ... من اصلا نمیدونم اصن روماتیسمه یا نه مثبت میشه یا منفی اما این ازمایشم دکتر گفت لب مرز
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1498 ممنون دوست عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده دلم قرص کردی قربونت برم عزيزم فقط حواست باشه جواب ازمايشتو پيش متخصص روماتولوژي ببري،چون فقط يه روماتولوژيست ميتونه تشخيص قطعي بده اگه سواليم داشتي ازم بپرس
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 قربونت برم عزيزم فقط حواست باشه جواب ازمايشتو پيش متخصص روماتولوژي ببري،چون فقط يه روماتولوژيست ميتو ... باشه مرسی ممنون متخصص روماتولوژی گفت یک ماه دیگه ازمایش بده الانم فقط دارو بهم کلسیم امگا3 وسلکسیب داده
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1498 باشه مرسی ممنون متخصص روماتولوژی گفت یک ماه دیگه ازمایش بده الانم فقط دارو بهم کلسیم امگا3 وسلکسیب د ... سلکسيب دردو خيلي خيلي کم ميکنه فقط يذره ممکنه احساس خواب الودگي بده بهت
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 سلکسيب دردو خيلي خيلي کم ميکنه فقط يذره ممکنه احساس خواب الودگي بده بهت حالا یک ماه دیگه دکتر گفت ازمایش بده خداکنه ازمایشم لب مرز نباشع برام دعا کن دوست عزیزم
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1498 حالا یک ماه دیگه دکتر گفت ازمایش بده خداکنه ازمایشم لب مرز نباشع برام دعا کن دوست عزیزم اي جانم حتما برات دعاميکنم ان شاءالله خيرباشه
شینیون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 412 اي جانم حتما برات دعاميکنم ان شاءالله خيرباشه مرسی دوست عزیزم
مامایام عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 632 سلکسيب دردو خيلي خيلي کم ميکنه فقط يذره ممکنه احساس خواب الودگي بده بهت سلام میشه درباره علایم رماتیسم بگید؟ مثلا گزگز بدن هم همراش ممکنه باشه؟ جانم فدای آن پیر فرزانه