2821
2789
عنوان

رماتیسم

13722 بازدید | 55 پست

سلام دوست جونیا دیروز ازمایش رماتیسم دادم لب مرز بود دکتر گفت یک ماه دیگه دوباره از بده الان دارو نداد توروخدا کمکم کنید یعنی ازمایش ماه دیگم چی میشه چیکار کنم؟مچ دست راستم درد میکرد ک رفتم دکتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم رماتیسم دارم ايشالا هیچی نیست دوستم به خودت استرس نده

من مچ دست راستم ویه کم انشتای دست راستم درد میکرد رفتم دکتر بهم از نوشت جوابشم 18 شد لب مرز یعنی اگه 19 میشد مثبت خیلی ناراحتم 

عزيزم من از 17سالگي دارم و سالهاست دارو ميخورم چيز وحشتناکي نيست اما بايد بادرد کنار بياي کارايي ک د ...

ببخشیدباردارشدید گلم؟

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
عزيزم من از 17سالگي دارم و سالهاست دارو ميخورم چيز وحشتناکي نيست اما بايد بادرد کنار بياي کارايي ک د ...

اخه از کار زندگی ادم باز نمیکنه من ارایشگرم درامدم از همین راهه باید دیگه بزارمش کنار؟

من مچ دست راستم ویه کم انشتای دست راستم درد میکرد رفتم دکتر بهم از نوشت جوابشم 18 شد لب مرز یعنی اگه ...

التهاب خون منظورتونه؟ انگشتات ورم داره؟مفصلی جایی ملتهب میشه؟

اخه از کار زندگی ادم باز نمیکنه من ارایشگرم درامدم از همین راهه باید دیگه بزارمش کنار؟

نه عزيزدلم لازم نيست بذاري کنار،دکتر دارو ميده دردت کم ميشه ولي سعي کن کار زياد انجام ندي يعني نبايد بخودت فشاررر بياري و عصبي هم نشي زياد

نه عزيزم من نازايي دارم البته به عللي جز رماتيسم

انشالله خدادامنتون سبزکنه بحق این ماه عزیز

2824
2823
2791
2779
2792