2821
2789
عنوان

رماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 13722 بازدید | 55 پست
اخه از کار زندگی ادم باز نمیکنه من ارایشگرم درامدم از همین راهه باید دیگه بزارمش کنار؟

اتفاقااین کارونکن سرت گرم باشه اعصابت آروم یواش یواش خاموش میشه گلم اصلا استرس نده بخودت ايشالا هیچی نیست آزمایش بده پیش چن تادکتربرو خدابزرگه

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

التهاب خون نيست عزيزم التهاب مفصله

ميدونم این عددی که میگه چون آزمایش این التهاب مفصل رونشون میده 

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
عزيزم من خودم بعد ده سال بدنيا اومدم، فقط کافيه خدا بخواد پيگيري کردين براي درمان؟

اره فقط باید خدا بخواد برامون دعا کنید.شوهرم اسپرم صفر دکترا گفتن نمیشه اگرم بشه هزینه هاش خیلی بالاست

این نیست CCP فقط هست اونم دکتر گفت زیر12منفیه بالای 18 مثبت بین 12و18 مشکوک از من 18 بود گفت لبه مرز ...

البته ميدوني ک هيچ ازمايشي به قطعيت نميتونه روماتيسمو نشون بده،دکتر از روي جمع علايم و ازمايش ميتونه تشخيص بده، تشخيص خيلي مهمه بنظرم پيش ي دکتر ديگه هم ببر

اره فقط باید خدا بخواد برامون دعا کنید.شوهرم اسپرم صفر دکترا گفتن نمیشه اگرم بشه هزینه هاش خیلی بالا ...

الهي به حق همين شب و اين لحظات بعد اذان، خدا دامن شمارم سبز ميکنه عزيزدلم 

البته ميدوني ک هيچ ازمايشي به قطعيت نميتونه روماتيسمو نشون بده،دکتر از روي جمع علايم و ازمايش ميتونه ...

اخه من فقط مچ دست راستم وانگشتام درد داره ورم وخشکی صبحگاهی هیچی ندارم با ازمایشم ک ب گفته دکتر لب مرز

2824
2823
2791
2779
2792