2821
2789
عنوان

رماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 13722 بازدید | 55 پست
مرسی عزیز دلم انشالله دوتامون ممنون از این دعای قشنگت

ان شاءالله

عزيزم اگر توي مفصل مچت درد نداري و لب مرزي، ميتوني با داروهاي گياهي کنترلش کني، کورتون مصرف نکن ک عوارضش خيلي بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک نمیدونم فقط خداکته اشتباه شده باشه اگرم نداشته باشم ایقد فکر کردم غصه خوردم ک میترسم بگیرم  ...

فکرنميکنم باتوجه به چيزاييکه ميگي روماتيسم باشه چون من خودمو خانوادم داريم علايمشو ميدونم

برو عطاري بگو براي درد مفاصل دارو ميخوام،اونا موثرتره من نتيجه شو ديدم رو بقيه

فکرنميکنم باتوجه به چيزاييکه ميگي روماتيسم باشه چون من خودمو خانوادم داريم علايمشو ميدونم برو عطاري ...

ممنون دوست عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده دلم قرص کردی 

انجیر خشک خیلی خوبه.خواهر شوهر من روزی یه مشت تا سه ماه میخورد.ازمایش که داد روماتیسمش کنترل شده بود.قبلش دارو مصرف میکرد.اونم ارایشگره

خدایا شکرت.منم مامان شدم با دعای شما دوستان
انجیر خشک خیلی خوبه.خواهر شوهر من روزی یه مشت تا سه ماه میخورد.ازمایش که داد روماتیسمش کنترل شده بود ...

من اصلا نمیدونم اصن روماتیسمه یا نه مثبت میشه یا منفی اما این ازمایشم دکتر گفت لب مرز

ممنون دوست عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده دلم قرص کردی 

قربونت برم عزيزم فقط حواست باشه جواب ازمايشتو پيش متخصص روماتولوژي ببري،چون فقط يه روماتولوژيست ميتونه تشخيص قطعي بده اگه سواليم داشتي ازم بپرس

قربونت برم عزيزم فقط حواست باشه جواب ازمايشتو پيش متخصص روماتولوژي ببري،چون فقط يه روماتولوژيست ميتو ...

باشه مرسی ممنون متخصص روماتولوژی گفت یک ماه دیگه ازمایش بده الانم فقط دارو بهم کلسیم امگا3 وسلکسیب داده 

باشه مرسی ممنون متخصص روماتولوژی گفت یک ماه دیگه ازمایش بده الانم فقط دارو بهم کلسیم امگا3 وسلکسیب د ...

سلکسيب دردو خيلي خيلي کم ميکنه فقط يذره ممکنه احساس خواب الودگي بده بهت 

سلکسيب دردو خيلي خيلي کم ميکنه فقط يذره ممکنه احساس خواب الودگي بده بهت 

حالا یک ماه دیگه دکتر گفت ازمایش بده خداکنه ازمایشم لب مرز نباشع برام دعا کن دوست عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792