تو بندرعباس پیش دکتر صابری.. هزینش شد با دارو ها هشتاد و هفت تومان
بعد برگشته میگه هیچ نتیجه ای از این نمیگیری..باید کم کم هزار و پانصد سیسی بزنی
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساب کنی بیکینی بین ۱۰تا۳۵به بالا فیلر میخاد شاید بیشتر دویست سیسی مگه چقدر بیشتر که بخاد خودشو نشون ...
وای جدی عزیز دلم؟یعنی چقدر دیگه حدوداً باید بزنم تا کمی روفرم بیاد ؟
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
حالا بزار چند روز بگذرهببین فرمشو دوس داری یانه شاید همینقدر کافی باشهولی اگر دیدی هنوز چنگی به دلت ...
مرسییییی گلم.. دکتر خیلی معروف هست تو بندرعباس.امیدوارم به تغییر محسوسی بکنم ...حالا تا صد سیسی دیگه میزنم ببینم چی میشه پس
از نظر من بزنی خوبه لاقل نتیجه بگیری ،هر چی بزنی ماندگارتر میشه
عزیزم خب خیلی حجمش بالا میگن..تا هزار و پانصد سیسی نزدیک یک میلیارد و نیم میشه