2777
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 66 پست
من اصلا ندارم این پول رو. یعنی کلا بیکار شدم و تو خوراک موندم. شوهر درستی هم ندارم. برام عجیبه بقیه ...

والا خیلی ها من دیدم غذاشون نون و پنیره به چشمم دیدم هر شب شام نون و پنیر می خورن که پولشون جمع شه ازین کارا بکنن ما تغذیمون عالی ازین کارا هم نمی کنیم

والا خیلی ها من دیدم غذاشون نون و پنیره به چشمم دیدم هر شب شام نون و پنیر می خورن که پولشون جمع شه ا ...

آخه باور کن خیلی هم خرج خوراکی نیست چون اونم گرونه ولی اصلا استرس نمیذاره حتی یکم مواد غذایی غیر ضروری بخرم. بوتاکس پولم نمیرسه که بخاطر میگرنه. بعضیا رو دیدم هر هفته دارن ژل و مزوژل و اینا میزنن. برام عجیبه. یعنی هیچی نخوری میشه؟ بعد غذا نخوره آدم که زشت میشه با سو تغذیه. من همش فکر میکنم به جای کار رو من اشتباه رفتم. یا یه کار خاصی برای درآمد وجود داره که من نمیدونم. آخه نمیگن که به آدم. فقط مسخره میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه باور کن خیلی هم خرج خوراکی نیست چون اونم گرونه ولی اصلا استرس نمیذاره حتی یکم مواد غذایی غیر ضرو ...

چرا اتفاقا خرج مواد غذایی هم زیاده گوشت ، برنج ، میوه ، لبنیات در ماه خیلی هزینش میشه

بعضی ها خودشون شاغلن هرچی در میارن خرج این چیزا می کنن بعضی ها هم شوهر پولدار دارن من با اینکه خودم شاغلم خرج این چیزا اصلا نمی کنم

شما اول از همه همسرت باید زندگیتو ساپورت کنه بعد خودت

چرا اتفاقا خرج مواد غذایی هم زیاده گوشت ، برنج ، میوه ، لبنیات در ماه خیلی هزینش میشه بعضی ها خودشون ...

آره عزیزم. ولی خوب دیگه اینم شانس و اقباله که همسرت بخواد خوب باشه اونم توی نسل سوخته من. حالا شما جوونترین. موفق باشید