2777
2789
عنوان

تزریق ژل

450 بازدید | 64 پست

بچهها من دیروز ژل بادی تزریق کردم ۲۰۰سیسی باسن

تو بندرعباس پیش دکتر صابری.. هزینش شد با دارو ها هشتاد و هفت تومان

بعد برگشته میگه هیچ نتیجه ای از این نمیگیری..باید کم کم هزار و پانصد سیسی بزنی

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

الان همش میگم نکنه پولم هدر رفته

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه اشتباهی کردی فیلر بادی اصلا به درد نمیخوره من به هیپ دیپ تزریق کردم الان هیچی ندارم همه جذب شد

جدی عزیزم

الان اینقدر غصه دارم ...میگم خودش بازبون خودش داره میگه...گفتم نکنه پولم حیف شده

کسی هست تزریق بادی داشته باشه ؟لطفا راهنمایی میکنین چطور میشه با دویست سیسی ؟

ناراحت نباش نه اینکه فایده نداشته باشه فقط زود جذب میشع

حالا الان پانسمان کرده و نمیتونم ببینم چی شده...گفت سه روز بیا ماساژ...

جدی عزیزمالان اینقدر غصه دارم ...میگم خودش بازبون خودش داره میگه...گفتم نکنه پولم حیف شده

ناراحت نباش نه اینکه فایده نداشته باشه فقط زود جذب میشع

هرگـاهخستگےبرمـنسنگینمےشودصدایتمےڪنمیاابـا؏ـبدالله 💔

مگه اون طرفو جنگ نبود چه جوری با آرامش میرین تزریق میکنین.

نه گلم تو شهر خوبیم.

. زندگی عادی جریانه

به نظرتون همین کافیه ؟من دیگه حیفم میاد پول بدم تزریق دوباره...باز حیفمم میاد این همه پول دادم بدون نتیجه باشه

به نظرتون همین کافیه ؟من دیگه حیفم میاد پول بدم تزریق دوباره...باز حیفمم میاد این همه پول دادم بدون ...

باید هی بری ژل بزنی

هی جذب میشه هی تکرار کنی ببین اگه وسعشو داری و میتونی ترمیم انجام بدی بکن

وگرنه که میشه یه بارم هزارتا بزنیو وقتی جذب شد دیگه نزنی

تزریق بادیو نمیددنم ولی کلا ژلی که تزریق میشه اگر خوب باشه جذب نیشه بعد از حدود ۶ ۸ ماه اینا فک کنم ...

اخه جالب اینجا هست میگه تغییر نمیبینی با این دویست سیسی...من این همه پول دادم این وسط... میگه هی بیا بزن به هزار و پانصد سیسی برسون...من این همه پول داشتع باشم هم حیفم میاد...همینم کلی پس انداز کردم دادم...گفتم لباس تو تنم قشنگ بشبنه میگه بی تاثیر هست آی سوختم اینو گفته

به نظرتون همین کافیه ؟من دیگه حیفم میاد پول بدم تزریق دوباره...باز حیفمم میاد این همه پول دادم بدون ...

ببخشید یه سوال دارم واقعا برام سواله ها

شما وضع مالیتون خیلی خوبه ؟

چطور راحت مثلا ۸۷ تومن می دید پای این چیزا ؟

چرا من حیفم میاد نمی تونم ازین خرجا کنم ؟

تازه شاغلم هستم