2777
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 66 پست
باید هی بری ژل بزنی هی جذب میشه هی تکرار کنی ببین اگه وسعشو داری و میتونی ترمیم انجام بدی بکن وگرنه ...

ای خدا نمیدونستم هی باید رفت ژل ژد...فکر میکردم با همون دویست اینا بزنی کافیه... میگه تو هیچی نداری ..با ورزش همه چیتو آب کردی...

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
ای خدا نمیدونستم هی باید رفت ژل ژد...فکر میکردم با همون دویست اینا بزنی کافیه... میگه تو هیچی نداری ...

برو بدنسازی بهس بگو برای باسن برات برنامه بنویسه

هیپ دیپو ننیسه کاریش کرد ولی رون و باسن خوب فرم میگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه جالب اینجا هست میگه تغییر نمیبینی با این دویست سیسی...من این همه پول دادم این وسط... میگه هی بیا ...

همونجا بهش میگفتی یعنی چی الان به من میگی ۲۰۰ سیسی فایده نداره

ولی ببین برو تزریق کن بنظرم ببین چجوری میشه بعد تصمیم بگیر

ای خدا نمیدونستم هی باید رفت ژل ژد...فکر میکردم با همون دویست اینا بزنی کافیه... میگه تو هیچی نداری ...

دیگ تمدید نکن چون تهش دوباره ژلت اب میشه

یا اگ زیاد بمونه خدای نکرده ممکنه دچار عفونت شی یا ی قسمت بیشترجذب شه باسنت فرم بدی بگیره و...

تو دوست دارم خدا به منی سعید🧡💍 میشه دعاکنید به حاجت چندین سالم برسم❓🥲 اگه دعاکردین ان شاء الله هرچی ازخدامیخواین روبهتون بده💫آمین:)ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت برندارم:} یاعلی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همی🙃چه داندآنکه ندارد خبر ز عالم عشق ؛ که با خیال تو بودن چه عالمی دارد حسین🫀

ببخشید یه سوال دارم واقعا برام سواله هاشما وضع مالیتون خیلی خوبه ؟چطور راحت مثلا ۸۷ تومن می دید پای ...

منم شاغلم عزیزم.کارمتد دولتم...اتفاقا چون شاغل هستم و میبینم هرروز با سختی بلند میشم و میرم و میام و ...گفتم حداقل یه کاری کنم حال دلم خوب شه و وقتی لباس میپوشم با حال خوب بپوشم با یه استایل خوب که اعتماد به نفس داشته باشم چون من باسنم تخته.... دیگه ب ای خودم حقوق مو ندم به کی بدم..

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
منم شاغلم عزیزم.کارمتد دولتم...اتفاقا چون شاغل هستم و میبینم هرروز با سختی بلند میشم و میرم و میام و ...

من همونم نمی تونم بدم اخلاقا متفاوته حسابم پر پوله اما نمی دونم چرا نمی تونم ازین خرجا بکنم همش میگم جمع کنم برای آینده ی بچه هام فقط اینا تو ذهنمن 😐

مبارکتون باشه به سلامتی

همونجا بهش میگفتی یعنی چی الان به من میگی ۲۰۰ سیسی فایده نداره ولی ببین برو تزریق کن بنظرم ببین چجور ...

عزیزم وقتی دویست سیسی زدم میگه بازم بیا هی برن تا سقف ۱۵۰۰من چی بگم ...نهایتا میرم صد تا دیگه میرنم بعد دیگه بیخیال میشم اگر ببینم تغییر ندارم

دیگ تمدید نکن چون تهش دوباره ژلت اب میشهیا اگ زیاد بمونه خدای نکرده ممکنه دچار عفونت شی یا ی قسمت بی ...

واقعا.... عجبا...حالا حالی قرص و سرم دستم داد همینا شد چهارتومان...گفتم چه خبره گف عفونت میکنی باید بخوری...حالا من کم دقت نمیدونستم عفونت هم ممکنه پیش بیاد ... عزیز دلم عفونت از چی میاد؟

من همونم نمی تونم بدم اخلاقا متفاوته حسابم پر پوله اما نمی دونم چرا نمی تونم ازین خرجا بکنم همش میگم ...

گلم شاید استایلت ماشاالله رو به راه هست..من گلم با زخمت زیاد و دوستان قسط سنگین دادن چند ماه هست از قسط ماشین خوب در اومدم و نو کردم ...قسط پیش فروش آپارتمان با وام اداره خودم دادم ...گلم حقوق همسر مایحتاج خونه و بچه ها در میشه...وقتی میبینم تهش برای خودم چیزی نمیموند کم میاوردم...گفتم جهنم و مساعده صدتومنی قرض الحسنه اداره به نامم در اومد گفتم برم حال خودمو خوب کنم ... دیگه گلم راست میگی نظرات متفاونه..در هر صورت ما که شاغل هستیم پول میان و میرن..کمی به خودمون هم بها بدیم

برو بدنسازی بهس بگو برای باسن برات برنامه بنویسه هیپ دیپو ننیسه کاریش کرد ولی رون و باسن خوب فرم میگ ...

واقعا عزیز دلم ... بدنسازی می فتم الان دکتر گفت بدنتو آب کرده مربیت... میگه هیچی عضله نزاشته برات...

گلم شاید استایلت ماشاالله رو به راه هست..من گلم با زخمت زیاد و دوستان قسط سنگین دادن چند ماه هست از ...

نه بابا همچنین عالی ام نیستم هیکلم خوبه اما چهره کاملا معمولی و کاملا نچرال فقطم بحث پولش نیست اصلا پام کشیده نمیشه برم اصلا برای این جور جاها نمی تونم قدم از قدم بردارم

بازم به سلامتی و خوشی و حال خوب انشاالله

خب پولاتو واسه چی خرج میکنی؟

مثلا الان خونمون ۲۰ میلیارد می ارزه البته تو تهرانه قیمتش اینقدره وگرنه چیز خاصی نیست

نصفش به ناممه چون بیشترش حقوقای خودم بوده ریالی ازش خرج نمی کنم

حقوق همسرم خرج زندگیه حقوق منم اصلا دست نمی خوره

مثلا الان خونمون ۲۰ میلیارد می ارزه البته تو تهرانه قیمتش اینقدره وگرنه چیز خاصی نیست نصفش به ناممه ...

خب حقوق خودت رو طلا بخر واسه خودت

به پوستت برس

من پول میاد دستم سریع جوانساز میزنم ولی تزریق ژل و...نه

نه بابا همچنین عالی ام نیستم هیکلم خوبه اما چهره کاملا معمولی و کاملا نچرال فقطم بحث پولش نیست اصلا ...

مرسی عزیزم

منم عمل بینی و بوتاکس اینا نداشتم...فقط میکرو ابرو و ژل لب اونم کم در حد یه سیسی زدم...ولی لایت مو خیلی دوست دارم و پایه ثلبتمه