2777
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 66 پست
خب حقوق خودت رو طلا بخر واسه خودت به پوستت برس من پول میاد دستم سریع جوانساز میزنم ولی تزریق ژل و... ...

منظورتون هایفو هست عزیزم؟

من یه مدت طلا خریدم بعد دیگه دادم پیش فروش آپارتمان همشون رو و عوض کردن ماشین...البته کل آپارتمان به ناممه...چون از سمت تعاونی اداره خودمون زمین دادن....خونه همسر هم به نام خودش..یه آلونکی تو شهرستان داریم که میگه اون بزار واسع خودم icon

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی تزریق ژل کلا بده ؟ پس به صورت همه چند ده سی سی زدن چی خیلیم خوب میشه ظاهرشون

گلم نمیگم بده که ...بد بود خودم نمیرفتم بزنم ...گفتن باید زیاد بزنی و تغییر نمیبینی با این دویست سیسی...سر همون کمی تو ذوقم خورده...چون همینم پول زیاد گرف ازم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
بسلامتی عزیزم مبارکه نه من به اون دوستمون ریپلای زدم کگفت من پولامو دلم نمیاد خرج کنم

اهان قربونت گلم

منظورتون هایفو هست عزیزم؟من یه مدت طلا خریدم بعد دیگه دادم پیش فروش آپارتمان همشون رو و عوض کردن ماش ...

بسلامتی عزیزم مبارکه

نه من به اون دوستمون ریپلای زدم کگفت من پولامو دلم نمیاد خرج کنم

اسی بندر عباسی هستی؟

اره عزیزم

کاری دارین در خدمتم گلم ؟

حتما هنوز جا داره که بزنی اگر بیشتر بزنی خوشو بهتر نشون میده

دقیقاً همینو گف عزیزم...گف اصلا باسن ندازی...باید هی ترمیم کنی یا الان بیسشو کمکم ششصد سیسی بزنی که حدود دویست و پنجاه میلیون میشد و من گفتم نه زیاد میشه همون دویست سیسی رو بزن ..بعد گفتن پس برای نتیجه بیایی هی ترمیم و ..

اگر هزینش برات مهم نیستبزنبعدا برو ترمیم که بیشتر بمونه

وای عزیزم در هر صورت هزینش که مهم هست icon

ولی خب میگم از همین دویست سیسی یعنی نتیجه ای نمیگیرم ؟وای خیلی تو ذوقم میخوره تغییر نکنم

وای عزیزم در هر صورت هزینش که مهم هست ولی خب میگم از همین دویست سیسی یعنی نتیجه ای نمیگیرم ؟وای خیل ...

من که نمیدونم شاید تغییر کرده باشی

واقعا برای باسن کمه شاید فقط چند سایز اضافه کرده باشی

ولی اگر به اندازه بزنی برجستگی بیشتره

خب حقوق خودت رو طلا بخر واسه خودت به پوستت برس من پول میاد دستم سریع جوانساز میزنم ولی تزریق ژل و... ...

خوب منم با همون خرید طلا تونستم خونه بخرم فکر کن زمانی که سکه تمام ۸ میلیون ، ۱۱ و ۱۴ میلیون و حتی کمتر بود من حقوقمو سکه می خریدم طلا هم همیشه رشد خودشو داشته یهو ادارمون یه وام به اسمم در میومد سریع می دادمش طلا

طلا هم به الان نیست همیشه و از قدیم سود خوبی داشته این بود که پولم چند برابر شد و تونستم خونه بخرم