2777
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساب کنی بیکینی بین ۱۰تا۳۵به بالا فیلر میخاد شاید بیشتر دویست سیسی مگه چقدر بیشتر که بخاد خودشو نشون ...

وای جدی عزیز دلم؟یعنی چقدر دیگه حدوداً باید بزنم تا کمی روفرم بیاد ؟

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
به سلامتی و شادمانی انشاالله ه

فدات بشم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
جوانساز چیه ؟ این به نظرم خوبه ؟ واقعا تاثیر داره ؟

اره پوست رو شفاف میکنه درخشان میکنه مزوژل تزریقیه اما حجم اینا ندارع خودت متوجه تغییرات میشی

وگرنه من خودم اهل بوتاکس اینا نیستم

وای جدی عزیز دلم؟یعنی چقدر دیگه حدوداً باید بزنم تا کمی روفرم بیاد ؟

حالا بزار چند روز بگذره

ببین فرمشو دوس داری یانه شاید همینقدر کافی باشه

ولی اگر دیدی هنوز چنگی به دلت نمیزنه برو بزار دکتر تشخیص بده اونا کارشونه البته من دکترتو نمیشناسم

اره پوست رو شفاف میکنه درخشان میکنه مزوژل تزریقیه اما حجم اینا ندارع خودت متوجه تغییرات میشی وگرنه م ...

آره مزوژلو از همکارام شنیدم چند وقت یه بار می زنید ؟

دردش چی ؟ من از درد فراریم شاید یه دلیلی که دنبال این مارا نمی رم دردش باشه

هزینش چقدره ؟

اینو بدم نمیاد انجامش بدم به هر حال پوست مهمه

آره مزوژلو از همکارام شنیدم چند وقت یه بار می زنید ؟دردش چی ؟ من از درد فراریم شاید یه دلیلی که دنبا ...

اره بخاطر همین گفتم شاغلی انجام بده حجم اینا نمیده که

خوبه وگرنه من خودم هم کاری نمیکنمicon آدم قرطی نیستمicon میگن چند ماه یک بار من اسفند رفتم میخام برم باز همین ماه

حالا بزار چند روز بگذرهببین فرمشو دوس داری یانه شاید همینقدر کافی باشهولی اگر دیدی هنوز چنگی به دلت ...

مرسییییی گلم.. دکتر خیلی معروف هست تو بندرعباس.امیدوارم به تغییر محسوسی بکنم ...حالا تا صد سیسی دیگه میزنم ببینم چی میشه پس

از نظر من بزنی خوبه لاقل نتیجه بگیری ،هر چی بزنی ماندگارتر میشه

عزیزم خب خیلی حجمش بالا میگن..تا هزار و پانصد سیسی نزدیک یک میلیارد و نیم میشه

ببخشید یه سوال دارم واقعا برام سواله هاشما وضع مالیتون خیلی خوبه ؟چطور راحت مثلا ۸۷ تومن می دید پای ...

من اصلا ندارم این پول رو. یعنی کلا بیکار شدم و تو خوراک موندم. شوهر درستی هم ندارم. برام عجیبه بقیه از کجا میارن. یعنی همه پولدارم جز من؟