2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همونه دیگه منم یه تایم مستاجر بودیم ناراحت بودم و خونه مو دوست نداشتمدرست میشه صبر کن

درست نمیشه باکدوم پول خونه بخریم دیشب خیلی قلبم درد میکرد فقط میگفتم کاش صبح نشه

درست نمیشه باکدوم پول خونه بخریم دیشب خیلی قلبم درد میکرد فقط میگفتم کاش صبح نشه

تا همیشه قرار نیست اینجوری باشه

فقط تو نیستی ک

دیگه کسی نمیتونه خونه بخره

صبر کن اوضاع درست میشه

از چیزایی ک الان داری لذت ببر

تا همیشه قرار نیست اینجوری باشهفقط تو نیستی کدیگه کسی نمیتونه خونه بخرهصبر کن اوضاع درست میشهاز چیزا ...

هرروز همینو میگم ولی تا اینجایی که هستم تحقیر میشم همچی یادم میره وقتی جاریام از خونه های بزرگ ترکه میخرن پیش هم میگن یادم میره شکرگزار باشم

هرروز همینو میگم ولی تا اینجایی که هستم تحقیر میشم همچی یادم میره وقتی جاریام از خونه های بزرگ ترکه ...

ببین منم یه تایمی بداواردیم صفر و منفی خونه هم نداشتیم مستاجر بودیم تازه رفتم یه جای ارزون تر بعدش

دقیقا جاریهام جلو من همینجوری حرف میزدن و عمدا ناراحتم میکردن

۲سال سطع رابطه کردم فقط مراسم ها و عیدها میرفتیم مسافرت یا الکی میگفتیم مسافرتیم

یعنی نذاشتیم بیشتر تحقیر بشیم

الان وضع ما از همه شون بهتره

دل شکستن الکی نیست

تاوان میدن اونا هم صبر کن

هرروز همینو میگم ولی تا اینجایی که هستم تحقیر میشم همچی یادم میره وقتی جاریام از خونه های بزرگ ترکه ...

تو مگه از زندگی جاریات خبرداری حالم از مقایسه بهم میخوره.هرادمی منحصر ب فرده.سرمونو از زندگی دیگران بیاریم بیرون افسرد نیستیم اینستا نریم افسرده نیستیم لایف استایل یعنی رفت امدای کنترل شده با جاری و حتی خانواده خود.داشتن یه برنامه منسجم ورزش کتاب خوندن .و...هرچی ک حالم و خوب کنه

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

تو مگه از زندگی جاریات خبرداری حالم از مقایسه بهم میخوره.هرادمی منحصر ب فرده.سرمونو از زندگی دیگران ...

اینکه میگی میخام بچه بیارم میگن تو بچه میخای چیکا تو فعلا خونه نداری دلت نمیکشنه؟؟؟

چطوری صبور بودی همراهش کارم میکردی!؟؟؟

کار میکردم ولی خب کار چرت و پرتی بود

بعدش استخدام شدم تو بانک

شوهرمم مهندس آی تی بود اونم یه شغل دیگه پیدا کرد دو شغله شد

بعدم پول خونه اصلا خود ب خود جور شد

ببین من بهتر از همه میدونم چ حسی داری الان.

زندگی من جوری شد ما پول برای خرید نون نداشتیم حتی خیلی فاجعه تر از تو...

فقط بهت میگم روحیه تو حفظ کن خوب ب خودت برس پیاده روی کن لباس مرتب بپوش هرچی ک داری رو باهاش لذت ببر

جلو جاریهات با شوهرت بگید بخندید شاد باش

بقیه اش درست میشه

اصلا حس ضعف نکن تو حتما یچیزی داری ک میخوان لجت دربیاد و بهت حس بد بدن.

بعدم همش بگو مستاجر خوبه خونه تمیز میشه تنوع هست و...

اصلا وا نده جلوشون