2777
2789
عنوان

چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی نمیدونی چی به من گفتن تو ارتباط با ما🤣🤣🤣🤣کاش ترس از تعلیقی نبود واست میفرستادم

بیا پیوی بفرست

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

خیلییی بعد وقتی تاپیک واسه خودت هم نباشه بهتره هی میخوای بدونی چی گفتی که انقدر ریپ خورده😂

تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شد

یه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ای اومد تا تونست بهم نفرین کرد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐انگا ...

فدا سرت

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

اینا ذاتشون اینههر ایرادی از اعتقاداتشون میگیریاخرش میگن شاید ی حکمتی توش هست🤣🤣🤣🤣

نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐

انگار من ده ساله اینجام

تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ا ...

تو هم طرف مایی ک🤬😡😡😂

اینا رو ماراتن کیش خیلی حساسن عزیزم 😂

اوهوووم زیااااد تاپیکمو با اینکه قفلش کرده بودم پرپر شد🤣😶

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘