2777
2789
عنوان

چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
اخ اخدیدی چقد کفری میشی. همش میگی کی جی گفته بود کاش منم بفهمم چی شد ترکید🤣🤣

خیلییی

بعد وقتی تاپیک واسه خودت هم نباشه بهتره هی میخوای بدونی چی گفتی که انقدر ریپ خورده😂

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم

قشنگ مشخصهکسایی ک زیاد تعلیق میشننن همین ورن😂

وایی نمیدونی چی به من گفتن تو ارتباط با ما🤣🤣🤣🤣

کاش ترس از تعلیقی نبود واست میفرستادم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وایی نمیدونی چی به من گفتن تو ارتباط با ما🤣🤣🤣🤣کاش ترس از تعلیقی نبود واست میفرستادم

بیا پیوی بفرست

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

حالا امثال ارتش سرخ که فرت وفرت درخواست دوستی میدن نی نی یار خان کاریشون نداره ارتش سررخ بیا ببینم ...

امروز یکی واسه ارتش سرخ تاپیک زده بود

شات گذاشته بود کلی بهش فحش داده بود

خیلییی بعد وقتی تاپیک واسه خودت هم نباشه بهتره هی میخوای بدونی چی گفتی که انقدر ریپ خورده😂

تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شد

یه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ای اومد تا تونست بهم نفرین کرد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐انگا ...

فدا سرت

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

اینا ذاتشون اینههر ایرادی از اعتقاداتشون میگیریاخرش میگن شاید ی حکمتی توش هست🤣🤣🤣🤣

نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐

انگار من ده ساله اینجام

تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ا ...

تو هم طرف مایی ک🤬😡😡😂

تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ا ...

اینا رو ماراتن کیش خیلی حساسن عزیزم 😂

اینا رو ماراتن کیش خیلی حساسن عزیزم 😂

اوهوووم زیااااد تاپیکمو با اینکه قفلش کرده بودم پرپر شد🤣😶

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘