mamematin1 مدیر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 6948 عنوان چرا ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست # نینی یار چرا تاپیک من ترکید درمورد ازدواج تو سن 13 بود از دیروز نیومدم سایت الان میبینم نیست یعنی چه اخه خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘 1405/05/17 | 11:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 اخ اخدیدی چقد کفری میشی. همش میگی کی جی گفته بود کاش منم بفهمم چی شد ترکید🤣🤣 خیلییی بعد وقتی تاپیک واسه خودت هم نباشه بهتره هی میخوای بدونی چی گفتی که انقدر ریپ خورده😂 با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 قشنگ مشخصهکسایی ک زیاد تعلیق میشننن همین ورن😂 وایی نمیدونی چی به من گفتن تو ارتباط با ما🤣🤣🤣🤣کاش ترس از تعلیقی نبود واست میفرستادم با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13665 وایی نمیدونی چی به من گفتن تو ارتباط با ما🤣🤣🤣🤣کاش ترس از تعلیقی نبود واست میفرستادم بیا پیوی بفرست دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 حالا امثال ارتش سرخ که فرت وفرت درخواست دوستی میدن نی نی یار خان کاریشون نداره ارتش سررخ بیا ببینم ... امروز یکی واسه ارتش سرخ تاپیک زده بودشات گذاشته بود کلی بهش فحش داده بود با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 بیا پیوی بفرست حله😂 با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
mamematin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 6948 خیلییی بعد وقتی تاپیک واسه خودت هم نباشه بهتره هی میخوای بدونی چی گفتی که انقدر ریپ خورده😂 تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ای اومد تا تونست بهم نفرین کرد خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13665 نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐انگا ... فدا سرت دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 اینا ذاتشون اینههر ایرادی از اعتقاداتشون میگیریاخرش میگن شاید ی حکمتی توش هست🤣🤣🤣🤣 نی نی یار کاربری قبلی منو تعلیق کرده بود میگفت تا با این قدمتت باید بدونی نباید حرف سیاسی بزنی😐انگار من ده ساله اینجام با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13665 تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ا ... تو هم طرف مایی ک🤬😡😡😂 دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 فدا سرت 🩷🩷فرستادم شات رو عزیزم با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13665 🩷🩷فرستادم شات رو عزیزم الان میبنمش وایس دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 تا حالا بیشتر از 10 تا از تاپیکام همینطوری پر پر شدیه بار درمورد دوی ماراتن کیش تاپیک زدم یه عقده ا ... اینا رو ماراتن کیش خیلی حساسن عزیزم 😂 با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم
mamematin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 6948 تو هم طرف مایی ک🤬😡😡😂 ای خاهر چه فایده اخه خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘
mamematin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 6948 اینا رو ماراتن کیش خیلی حساسن عزیزم 😂 اوهوووم زیااااد تاپیکمو با اینکه قفلش کرده بودم پرپر شد🤣😶 خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘
دایم_التعلیق عضویت: 1405/04/18 تعداد پست: 1863 اوهوووم زیااااد تاپیکمو با اینکه قفلش کرده بودم پرپر شد🤣😶 🤣🤣🤣🤣 با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم