2777
2789
عنوان

چرا ترکید

249 بازدید | 44 پست

# نینی یار

چرا تاپیک من ترکید

درمورد ازدواج تو سن 13 بود

از دیروز نیومدم سایت الان میبینم نیست یعنی چه اخه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

دختر ۱۳ ساله وقت بازیشه نه ازدواج

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خاااک تو سرشون اخه اینم دعوا کردن داشت

احتمالا موافقا مخالفارو رو خوردنicon

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

چی بود تاپیک؟ دفاع کردی یا مخالف بودی؟

نه بابا چه دفاعی

سه تا از همکلاسی های دخترم تو سن 13 ازدواج کردن نگران بودم همین

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

احتمالا موافقا مخالفارو رو خوردن

متاسفم واقعا

اگه بدونم کی باز عقده ای بازی درآورد

حالا امثال ارتش سرخ که فرت وفرت درخواست دوستی میدن نی نی یار خان کاریشون نداره

ارتش سررخ بیا ببینم چه مرگته

طرفداران کودک همسری حتما بهشون بر خورده 🤡

خاک تو سرشون نکبتای حال به هم زن