2777
2789
عنوان

چرا ترکید

217 بازدید | 44 پست

# نینی یار

چرا تاپیک من ترکید

درمورد ازدواج تو سن 13 بود

از دیروز نیومدم سایت الان میبینم نیست یعنی چه اخه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

دختر ۱۳ ساله وقت بازیشه نه ازدواج

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

احتمالا دعوا کردن

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بود تاپیک؟ دفاع کردی یا مخالف بودی؟

نه بابا چه دفاعی

سه تا از همکلاسی های دخترم تو سن 13 ازدواج کردن نگران بودم همین

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

طرفداران کودک همسری حتما بهشون بر خورده 🤡

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم

احتمالا موافقا مخالفارو رو خوردن

متاسفم واقعا

اگه بدونم کی باز عقده ای بازی درآورد

حالا امثال ارتش سرخ که فرت وفرت درخواست دوستی میدن نی نی یار خان کاریشون نداره

ارتش سررخ بیا ببینم چه مرگته

اخیش حرف دلمو زدم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

طرفداران کودک همسری حتما بهشون بر خورده 🤡

خاک تو سرشون نکبتای حال به هم زن

اسییی زود کامنتم بزین میخام پاک کنم

خاک تو سرشون نکبتای حال به هم زن

اعصاب خودتو بخاطر این بی ارزش ها خراب نکن عزیزم

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم