2777
2789
عنوان

چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
گفتم ک اینجا اکثرا مسلمون هستن و تو دینشون دختر به بلوغ برسه میتونه، ازدواج کنه برا همین دعوا پیش می ...

متاسفم واسشون فقط همین

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب خودتو بخاطر این بی ارزش ها خراب نکن عزیزم

از دیروز سایت نبودم الان اومدم میبینم یه عالنه اعلان برام اومده وتاپیک هم ترکیده

اعصابم بهم ریخت 🤣

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

ارتش سرخ هول😂😂😂🫣

ارتش سرخ خاک توسر

اخه بگو امضام رو نمیخونی متاهل با سه تا بچه

اره رک نگو تعلیق نشی سیسیپارینه سنگی ها واست گزارش میزنن

پاکش کزدم

په تو هم طرفدار ما بودی♥

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

@mamematin1 واسه منم زیاد پیش اومده تا وامد ببینم چرا ریپ خوردم دیدم تاپیک ترکیده😂(نشد ریپ بزنم تگ ...

اخ اخ

دیدی چقد کفری میشی. همش میگی کی جی گفته بود

کاش منم بفهمم چی شد ترکید🤣🤣

پنج تا از کاربری هام بخاطر همین تعلیق شده عزیزم😂

قشنگ مشخصه

کسایی ک زیاد تعلیق میشننن همین ورن😂

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم