2777
2789
عنوان

بعد از ظهر

126 بازدید | 14 پست

اقواممون اومده بود خونمون یه پسر خیلی کوچولو هم داره به بلوغ نرسیده یه حرکت خیلی عجیبی کرد مات مونده بودم بعد که گفتم زشته و.. گفت از پدر مادرش یاد گرفته برم به مامانش بگم خیلی صمیمی نیستیم ولی پسر بچه رو حیلی دوست دارم نمی خوام نابود شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه چیکار کرد نه چرا بهش بگی صد در صد خودشون که مادر و پدرن میدونن بچشون چه کاری میکنه

اخه حساسن رو تربیتش ولی خوب شعور هم مدارن با اینکا بچه اتاق داره با این سن پیش مادرش می خوابه

می خوام تکس بدم هر چی باد باد برام مهم بچست فوقش مامانش اخم تخم می کنه برام

بعضی وقتا مادر پدر متوجه نیستند بچه جایی قائم شده حرکتی میزنند اگه بدونند بیشتر مراقبت میکنند

بعضی وقتا مادر پدر متوجه نیستند بچه جایی قائم شده حرکتی میزنند اگه بدونند بیشتر مراقبت میکنند

خیلی عصبی شدم از دست پدر مادرش بچه رو هزار برنامه دارن براش حتی تغدیه بعد گند زدن بهش می گم ببرنش رواشناس خدا کنه یادش بره

خیلی عصبی شدم از دست پدر مادرش بچه رو هزار برنامه دارن براش حتی تغدیه بعد گند زدن بهش می گم ببرنش رو ...

فکر نکنم دیگه انقدر فاجعه باشه

به نظر من فقط حرکتش رو به مامانش بگو

اخه حساسن رو تربیتش ولی خوب شعور هم مدارن با اینکا بچه اتاق داره با این سن پیش مادرش می خوابه

نه تو نرو چیزی بگو بده میشی

به قول خودت صمیمیم نیستید بیخیال

با اون کار زشت به فنا نمیره این بچه 😂

بعضیها واقعا حالی نیستند

نمیدونم

اما اگه واقعا واسه تربیت بچه وقت میذاشتن جلو بچه یه کاری نمیکردن که یاد بگیره

به نظرم زن و شوهر تا صلاحیت بزرگ کردن بچه رو ندارن نباید به فکر بچه دار شدن بیفتن