2777
عنوان

خرگوش

205 بازدید | 46 پست

سلام خیلی خرگوش هام رو دوست دارم ولی هم موهاشون میریزه هم جیش میکنن میپرن اینور اونور خودشون کثیف میشن خونه رو هم کثیف میکنن داهل قفس هستن حیاط گربه میاد تو اتباری هم میمونن خفه میشن چه کنم دلم میخواد بمونن اداهاشون بامزه نرم خیلی دوسشون دارم بخدا

عاشق الله!_عاشق زندگی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

«سلام دوست عزیزم، کاملاً درکت میکنم؛ نگهداری از خرگوشها چالشهای خاص خودش رو داره، اما با چند تا تغییر ساده میتونی این وضعیت رو خیلی بهتر کنی:

۱. **آموزش دستشویی:** خرگوشها باهوشتر از اون چیزی هستن که فکر میکنی. میتونی براشون یک ظرف دستشویی مخصوص (توالت خرگوش) بخری و داخلش پوشال چوبی بریزی. اونا ذاتاً دوست دارن توی یک گوشه مشخص دستشویی کنن؛ اگه ظرف رو همونجا بذاری، خیلی زود یاد میگیرن و دیگه خونه رو کثیف نمیکنن.

۲. **مدیریت ریزش مو:** ریزش موی خرگوش تا حدی طبیعیه، اما با هفتهای دو یا سه بار شونه کردن با برس مخصوص، حجم موهایی که در خونه پخش میشه به شدت کاهش پیدا میکنه. این کار نه تنها خونه رو تمیز نگه میداره، بلکه از بلعیدن مو توسط خودشون و مشکلات گوارشیشون هم جلوگیری میکنه.

۳. **فضای ایمن:** خواهشاً اصلاً اونا رو به انبار یا حیاط نبر. خرگوشها به شدت به تغییر دما حساس هستن و در انبار ممکنه دچار تنگی نفس بشن، در حیاط هم که طعمه گربهها یا حیوانات دیگه میشن. بهترین راه، ساختن یک "پارک خرگوش" یا محوطه محصور داخل خونه است. با استفاده از پنلهای توری یا حصارهای مخصوص، یک فضای مشخص براشون تعیین کن که هم فضای کافی برای تحرک داشته باشن و هم دسترسیشون به بقیه خونه کنترل بشه.

۴. **نظافت:** زیرِ اون محوطهای که براشون در نظر میگیری، یک زیرانداز پلاستیکی ضخیم یا موکتِ قابل شستشو بنداز تا هم تمیز کردنش راحتتر باشه و هم به کف خونه آسیبی نرسه.

این روشها بهت کمک میکنه تا بدون نگرانی از کثیف شدن خونه، از بودن در کنارشون لذت ببری. امیدوارم وضعیت خیلی زود برات مرتب و آرام بشه.»

«اینا رو هوش مصنوعی گفت»