2777
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 46 پست
اره بامزه آنولی سخته همون جاشون کنار گل ها خوبهراه آب داره بتونی جاشون بشوری

اره زیر قفس کشوییه میاد بیرون برگه میندازم الان چون حیاطن برگه ننداختم

عاشق الله!_عاشق زندگی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نذار قفس پاهاشون خشک میشه خرگوش حیونی هست ک باید آزاد باشع

روزی دوبار دوساعت یعنی روزی چهارساعت میرن تو کوچه بین علف و خاک بازی میکنن ولی خب کثیف میشن و از اب خوششون نمیاد

بنظرتون سردشون میشه سمت ما یکم مه هست الان⸮

عاشق الله!_عاشق زندگی!
😂والا جوری که تعریف کردید خیلی خیلی نازشون رو میکشی

صد در صد خیلی دوسشون دارم پسرای منن وقتی کسی نیست اینهمه ساعت پیشم همدم منن سرم باهاشون مشغوله خب

عاشق الله!_عاشق زندگی!
روزی دوبار دوساعت یعنی روزی چهارساعت میرن تو کوچه بین علف و خاک بازی میکنن ولی خب کثیف میشن و از اب ...

نزار خیس بشن

موهاش گره میخوره

ی شونه براش بخر موهاش شونه بزن

حموم هم ک نمیخوان

خودشون خودشون تمیز میکنن

گرمایی هستن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
صد در صد خیلی دوسشون دارم پسرای منن وقتی کسی نیست اینهمه ساعت پیشم همدم منن سرم باهاشون مشغوله خب

😂😂اگه اونجوریه حق داری

میگن خوب نیست تو خونه ها خرگوش

باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.

روزی دوبار دوساعت یعنی روزی چهارساعت میرن تو کوچه بین علف و خاک بازی میکنن ولی خب کثیف میشن و از اب ...

اگه سرد باشه سردشون میشه اگه گرم باشه گرمشون میشه و سرما واسه ریه شون خوب نیست و گرما واسه چشمشون خوب نیست گناه داره چون خرگوش خیلی شیطونه اصلن حیون قفسی نیست باید کلن آزاد باشه اگه جا نداری رد کن بره اگه هم واسه جیش و اینا هست پد بزار بعد عادت میکنه میرو رو پد جیش میکنه البته باید فقط پدش جیشی باشه چون بو میکنن و جای ک جیش کردت جیش میکنن

نزار خیس بشنموهاش گره میخورهی شونه براش بخر موهاش شونه بزن حموم هم ک نمیخوان خودشون خودشون تمیز میکن ...

اوکی شونه دارن حواسم به بلندشدن دندوناشم هست

عاشق الله!_عاشق زندگی!
اگه سرد باشه سردشون میشه اگه گرم باشه گرمشون میشه و سرما واسه ریه شون خوب نیست و گرما واسه چشمشون خو ...

از کسی که گرفتم اون همش تو لونه نگه میدارتشون اینا اوایل اومده بودن اصلا نمیومدن بیرون بدوبدو بلد نبودن الان در میارمشون بیرون چه بازی هایی نمیکنن

حتما حواسم هست به دماشون

عاشق الله!_عاشق زندگی!
اگه سرد باشه سردشون میشه اگه گرم باشه گرمشون میشه و سرما واسه ریه شون خوب نیست و گرما واسه چشمشون خو ...

براشون فضا درست کردم خاک ریختم تو ظرف از جیششونم ریختم که بفهمن امیدوارم یاد بگیرن

عاشق الله!_عاشق زندگی!
از کسی که گرفتم اون همش تو لونه نگه میدارتشون اینا اوایل اومده بودن اصلا نمیومدن بیرون بدوبدو بلد نب ...

آخی گناه داشتن من سنجاب دارم اصلن نمیزارم قفس بعضی وقتا دیگه عصبی میشم از دستش انقد ک میاد داخل دست و پا ولی میگم گناه داره داخل قفس از اولم بهش عادت دادیم داخل خاک انداز و دمپایی جیش کنه الان اگه خاک انداز نباشه انقد دندون میگیره ک میفهمیم جیش داره