2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ،علم امروز ثابت کرده تخمک زن اسپرم مرد روگزینش می کنه و از اونجایی که شکل و اسپرم دخترو پسر فرق د ...

ببین زن فقط ایکس داره و مرد ایکس و ایگری و مهمه مرد چی میده بعضی مردا ندارن اصلا ایگری

بله ب حز ایم فضای رحم گرنی و سردی یا ب قولی قلیایی و اسیدی بودن رحم زن هم مهمه

ولی در کل من میگم همه بهانه است و خداست تعیین میکنه

❤️

ببین زن فقط ایکس داره و مرد ایکس و ایگری و مهمه مرد چی میده بعضی مردا ندارن اصلا ایگریبله ب حز ایم ف ...

قطعا همش دست خداست،ولی نه منظورمو نفهمیدی،اسپرم ایکس و ایگرگ باهم کمی متفاوتن،سراسپرم ایکس از ایگرگ بزرگتره و تخمک خانم ها گاهی به یه اسپرم گرایش بیشتری داره و اون رو گزینش می کنه،یجورایی زنهم در تعیین جنسیت دخیله

قطعا همش دست خداست،ولی نه منظورمو نفهمیدی،اسپرم ایکس و ایگرگ باهم کمی متفاوتن،سراسپرم ایکس از ایگرگ ...

بله تایید کردم زن و مرد کنار هم

چیزی ب تام زن دختر زا یا پسر زا نداریم چون هم مرد و هم زن تاثیر دارن تو جنسیت

❤️

جنسیت بچه هات چیه چندسالشونه

منم سه تا دارم🥲

دو تا دختر و یه پسر

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خداحفظشون کنه بعددخترات پسراوردی؟

فدات شم🫂🥲

بله عزیزم. خدا خواسته بود پسرم.

من نیت کردم که بچه ام پسر بشه اسمشو میذارم محمدحسین.

یه نذری هم دادم موقع ماه محرم واسه حضرت علی اصغر علیه السلام.

دیگه بچه ام به لطف خدا پسر شد.❤️❤️🫂🫂

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

به نطرم تحت نظر بیار یه پیج هست تو اینستا زهره حیدری زیاد میبینم کامنت میذارن که نتیجه گرفتن یا کلا پزشکی که خودتون قبولش دارین تحت نظر باشه ان شالله هرجی به صلاحتون