2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 62 پست
من اوردم سومی هم دختر شدهمسر منم راضی ب رژیم و دکتر نبود و از نظرش تو تقدیر بلشه خدا خودش میده و جنس ...

من عمه ام خیلی پسر دوست داشت رفت آی وی اف کرد تو جنین هاش فقط دختر تشکیل شد اونم انتقالش نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوتا پسر دارم۱۱و ۱۰دلم میخواد برا سومی اقدام کنمدختر دوست دارم اما هنوز با خودم کنار نیومدم

خداحفظشون کنه، برا اینکه شاید پسر بشه کنارنیومدی؟

دقیقا منم دودلم

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

من به امید خدا همین دو تا بچه رو جم کنم به ولله اگه دیگه همچین شکری بخورم. آوردن بچه دومم اشتباه محض بود . البته هر کی یه شرایطی داره من بچه هام فوق العاده اذیت کننده و وحشتناکن

من اوردم سومی هم دختر شدهمسر منم راضی ب رژیم و دکتر نبود و از نظرش تو تقدیر بلشه خدا خودش میده و جنس ...

خداحفظش کنه اره واقعا هرچی خدابخاد همون میشه

رژیم نگرفتی یعنی؟

من خودمم ای وی اف دوست ندارم میگن خیلی سخته ودرسد اینکه بارداربشی کمتره ولی رژیم دوست دارم بگیرم و بعدش بسپارم دست خدا

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

این ماما که پیشش رفتم براتنبلی اول پرسبد بچه میخای یانه فک کنم دلرویی چیزی باشه که تخندان هاروتحریک ...

باید دوره هات منظم باشه و حتمابتونی روز تخمک گذاریتو پیداکنیریسک نکن باسونو قطعی پیداکن

خداحفظش کنه اره واقعا هرچی خدابخاد همون میشه رژیم نگرفتی یعنی؟من خودمم ای وی اف دوست ندارم میگن خیلی ...

نه حتی رژیم هم نگرفتم چون موافق نبود و رعایت هم نمیکرد بعد هم بعضی مردا ژن y ندارن حالا هزار تا بیار پسر نمیشه حتی تو آی وی اف هم ممکنه نشه

❤️

اره عزیزم خیلی از مردا اصلا ژن پسر زایی ندارن ده تا هم بیاری

نه ،علم امروز ثابت کرده تخمک زن اسپرم مرد روگزینش می کنه و از اونجایی که شکل و اسپرم دخترو پسر فرق داره ،جنسیت یجورایی به زنه،یعنی حتی تو محیط ازمایشگاه هم ممکنه فقط تخمک با اسپرم دختر لقاح بشه و با پسرنشه!!!!