2777
حقیقتش همسرم هنوز هم میگه راحتیم بچه اومد کلی مسئولیت داره دیگه راحتی الان رو نداریم البته ما هر دو ...

خب شما عقیدت اینه

من هم شوهرم ۳۸سالشه میگه بچه نمیخام مگه چقدرررر عمر میکنیم الان وقت خوش گذرانی. بی پولی و نداری و بچه داری رو باهم کشیدیم تموم شده

من عاشق همسرمم

بچه داری گلم

اره ۳ سالشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب شما عقیدت اینهمن هم شوهرم ۳۸سالشه میگه بچه نمیخام مگه چقدرررر عمر میکنیم الان وقت خوش گذرانی. بی ...

منم همسرمم همین فکرو میکنیم

مگه آدم چقدر عمر مفید داره؟؟؟

دلم میخواد الان استفاده کنم از زندگیم حداقل

اومدم تو جمع ۴۰ ساله ها با اجازه 😁 از این سن خیلی می ترسم

حرفی حدیثی نکته ای دارید به گوشم خوشحال میشم از درس هاتون تجربه هاتون استفاده کنم

وقتی پاهات خسته شد با قلبت شروع به دویدن کن

اره ۳ سالشه

چرا سنش کمه دیر بچه اوردی حتما

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بجه ها برام دعا کنید صلوات بفرستید مشگلم حل سه ا هفته پاک روحیم گرفته میگن اینجا دعا میگیره تا فردا شب مشکلم حل شه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اومدم تو جمع ۴۰ ساله ها با اجازه 😁 از این سن خیلی می ترسم حرفی حدیثی نکته ای دارید به گوشم خوشحال م ...

منم واقعا میترسم انگار دارم به مرگ نزدیک میشم با خودم فکر میکنم پس چرا بقیه بچه میارن تو این سن

من عاشق همسرمم

خب شما عقیدت اینهمن هم شوهرم ۳۸سالشه میگه بچه نمیخام مگه چقدرررر عمر میکنیم الان وقت خوش گذرانی. بی ...

شما بچه ندارین ؟

ببین آدم باید به لحاظ روحی و فکری پذیرش بچه رو داشته باشه وگرنه سختش میشه بچه داری و خب روی رفتار و شخصیت بچه هم اثر داره

شما خودت ۳۰ سالت بود گفتی و همسرت ۳۸ هنوز خیلی جا دارید که بچه بیارید

این دوره زمونه ببین اکثریت خانمها ۳۵ ازدواج میکنن آقایون ۴۰

از کجا معلوم شاید همسرت دوسال دیگه نظرش تغییر کرد و گفت بچه دار بشین

چرا سنش کمه دیر بچه اوردی حتما

اره دیر بچه دار شدم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

منم همسرمم همین فکرو میکنیم مگه آدم چقدر عمر مفید داره؟؟؟دلم میخواد الان استفاده کنم از زندگیم حداقل

آرع عزیزم تو الان یدونه بچه بیاری تااونو بزرگ کنی دیگه وقتی نمیمونه برا خودت برا خوش گذرونی با همسرت .البته عقیده ها متفاوته

من عاشق همسرمم

منم واقعا میترسم انگار دارم به مرگ نزدیک میشم با خودم فکر میکنم پس چرا بقیه بچه میارن تو این سن

من از این میترسم دیگه شور و حال الانم نداشته باشم و گر نه مرگ پیر جوان نداره

وقتی پاهات خسته شد با قلبت شروع به دویدن کن

مامانش گفت دوبار بیمارستان خوابوندم یکبارم کمپ برای همین مصرف مشروب اومد چندوقت نخورد دوباره خورد وق ...

نه خودتا درگیر نکن.آدم بعد ازدواج آرامش میخواد کتک زدن چیه جوون ۱۸ ساله که نیست بگی گول خورده درستش میکنم.

تکیه گاه خوبی نمیشه ...مادرش که از خداشه بچه ازدواج کنه راحت بشه

تو به فکر خودت باشه حتی مورد های دیگه از دست میدی.و سنت بالا میره