2777
اینم برند نیست رفتم مغازه یکدفعه چشمم به رنگش خورد خوشم اومد مغازه داره هم آشنا دراومد هرکاری کردم پ ...

ای بابا چه خوب خریدی

الان زدم رژ کیکو همه قیمت هاش روی یه میلیون و ۴۰۰ هست

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

اوووه واقعیتش اینه هرچیم حس کنم حالم بهتره ولی مشکلات خودشو بعد چهل نشون میدن از سلامتی گرفته تا زیبایی...

اگه تا الان خوش گذشته بود یا حداقل عادی طی شده بود مشکلی نداشت بالاخره آدم میپذیرفت ولی خب متاسفانه دوران جوانی من خیلی تلخ گذشت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوباره میزارم ممنونم

ماشالا چه خوشگل و نازی بهت نمیا 40 باشی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

@niniyar سلام عکسم صحفه ۹ مونده پاک میکنید

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ای بابا چه خوب خریدی الان زدم رژ کیکو همه قیمت هاش روی یه میلیون و ۴۰۰ هست

همیخوری بهم داد پولشو نگرفت اما چشمم یک لحظه رو جعبه خورد حدودای ۲۰۰ اینا بود

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ۴۳ سالمه ولی هنوزم امیدوارم زندگیم را بتونم بهتر کتماز اینامید احمقانه بدم میاد.تازه هنوزم نتونست ...

ببین این یه بیماریه که بعد چهل آدم یاد اولین آدمهای زندگیش میفته...زمان بده بهش

ماشالا چه خوشگل و نازی بهت نمیا 40 باشی

فداتشم

شما هم قشنگی