2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیمت رو نگفتی عزیزم.نگاه خودتون رو به زندگی گفتید. من شغلم طوریه که با مادرهای زیادی ارتباط دارم و ...

وای دقیقا درست میگی من خودم هنوز قصد بچه آوردن نکردم تا حالا اما کنجکاو که شدم روی تربیت و شخصیت و آرامش پدرومادرها و بچه ها دقیقا به این حرفتون رسیدم

آدم تو سن پایین استرسهای زیادی تو زندگی متحمل میشه خصوصا اول ازدواج ناپختگی آدم نسبت به خودش وهمسرش و دنیای دورن و بیرونش خیلی زیاد اثر داره رو بچه مادرهای سن پایین خیلیهاشون عصبی و با تنش بیشتر و آبکی بچه رو بزرگ میکنن اکثرا

قربونت به همچنین

من ندیدمت گفتن خوشگلی😔😔😔😔😔😔

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
شما مجردی

جداشدم با هزارتا سختی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ندیدمت گفتن خوشگلی😔😔😔😔😔😔

دوبارها گذاشتم تا منتشر بشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اسمشDouBLE GLITTER هست الان اسمشو خوندم

همین. داشتم می گشتم دیدم چقدر مدل های مختلف داشت

فکر کنم اونهایی که فیک هست بلندتره. از شما کوچیکتر هست

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

دوبارها گذاشتم تا منتشر بشه

مرسی منم عکس پروفایل

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
همین. داشتم می گشتم دیدم چقدر مدل های مختلف داشت فکر کنم اونهایی که فیک هست بلندتره. از شما کوچیکت ...

اینم برند نیست رفتم مغازه یکدفعه چشمم به رنگش خورد خوشم اومد مغازه داره هم آشنا دراومد هرکاری کردم پولشو نگرفت نمیدونم قیمتش چنده فکر کنم حدود ۲۰۰ اینا باشه

تهرانم از چهارراه ولیعصر خریدم

مرسی منم عکس پروفایل

بالاتره عکس

دقیقا قرار نیست که طرف چون ۴۰ سالشه بگه پیر شدممن ۴۰ سالمه بچه سومم ۶ ماهشه دانشجوی دکتری هستم شاغل ...

ماشاالله بهتون

حتما بچه هاتون و همسرتون بهتون افتخار میکنن

روحیه خوب و کودک درون فعال داشتن همیشه آدم رو سر زنده میکنه مهم نیست ۶۰ سالش باشه یا ۳۰ سال

مثلا زنداداش خودم ۳۸ سالشه اما همیشه میناله همیشه میگه پیر شدم وای اینورما وای اونورم تیپ هم نگم برات عین مادر بزرگا دختر نوجوانش هم دپرس کرده هی بهش میگه مامان تو جوونی چرا اینجوری میگی

در حالی که خوده من که چند سال ازش کوچکترم انگار توی ۱۸ سالگی موندم همیشه میگم اگه ۷۰ سالمم باشه باز همیشه من نهایت همون ۱۸ ساله ام

همه چی بستگی به روحیه آدم داره