2777
البته فکر کنم تو یه کم سخته گیر هستی عزیزم تو مسایل با شناختی که دارم ازت

نمیدونم من سی ساله شدم میگم دیره دیگه واسم تا دومی رو بیارم بزرگش کنم یهو به خودم میام میبینم عمرم تموم شده

من عاشق همسرمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حقیقت رو گفتم حقیقت همیشه تلخه

حقیمت رو نگفتی عزیزم.نگاه خودتون رو به زندگی گفتید. من شغلم طوریه که با مادرهای زیادی ارتباط دارم و بیشترین آسیب های روانی رو مادرانی با سن پایین به بچه هاشون میزنن و مادران سن بالا رفتاری به شدت پخته تر و عاقلانه تر دارن .

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ببخشیدا میگم ولی شما چرا بین اینهمه انرژی مثبتی که بقیه ساطع میکنن هی ضد حال میزنید؟! خیلی از ...

دقیقا

قرار نیست که طرف چون ۴۰ سالشه بگه پیر شدم

من ۴۰ سالمه بچه سومم ۶ ماهشه

دانشجوی دکتری هستم

شاغلم

سه تا بچه دارم

با اینکه تو زندگی خیلی سختی کشیدم

ولی اصلا فکر نمکنم چهل سالمه از نظر جسمی ضعیف تر شدم ولی روحیه ام مثل ۲۰ ساله هاست

هرروز با دختر بزرگم میرم دوچرخه سواری

دخترم میگه دوسام میگن مامانت چقدر پایه هست

ورزش میکنم نمدونم چرا خیلیها فکر میکنند ۴۰ ساله دیگه پیر شده

عکسش تو نت پیدا کردم کیکو هست؟ فقط شماره اش برام بگو ممنون می شم

۱۰۶

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

دقیقا قرار نیست که طرف چون ۴۰ سالشه بگه پیر شدممن ۴۰ سالمه بچه سومم ۶ ماهشه دانشجوی دکتری هستم شاغل ...

دقیقا همینطوره و ما چقدر ۲۰ ساله داریم که افسرده و پرخاشگر هستند. شما الان کاملا تکلیفتون با زندگیتون مشخصه و اون آرامش درونی که ازش ناشی میشه حتما رو رفتارتون با بچه هاتون تأثیر مثبت بزرگی داره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکسش تو نت پیدا کردم کیکو هست؟ فقط شماره اش برام بگو ممنون می شم

اسمشDouBLE GLITTER هست الان اسمشو خوندم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عزیزم دیدمت خیلی نازی خوشبخت باسی

فداتشم

به همچنین