2777
مشکلی نداشته باشه خب نباید به بچه رحم کنیم بچه بزرگ بشه ببینه مادرش شبیه مادربزرگه

عزیزم ببخشیدا میگم ولی شما چرا بین اینهمه انرژی مثبتی که بقیه ساطع میکنن هی ضد حال میزنید؟! خیلی از مادرهای ۲۰ ساله هستند که درسته به لحاظ جسمانی در شرایط بهتری هستند ولی چون هنوز خودشون تکلیفشون با زندگی مشخص نیست و بچه رو سربار میدونن ، بلد نیستن احساساتشون رو کنترل کنن و .... آسیب های خیلی به مراتب بیشتری از صرفا یک سن به یچه میزنن.

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ازش عکس گرفتم ولی اسم مارکش پیدا نیست تار هست

شماره اش چند هست؟

خیلی رنگش ناز هست

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

مزه چی ؟!

مژه موقت کاشتم همینا که دو سه هفته میمونن بعد باید ریموو کنی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ماشالله بهترین کار خوشبختو موفق و باشید گلم

قربونت

به همچنین

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه من ۴۳ سالمه. پشیمون چرا تو چهل یکی نیاوردم. روحیه ات رفرش میشه

دقیقا من الان خیلیا رو میبینم تو ۴۳ سال بچه آوردن یکیش جاریم و دیگه چند تا از دوستای خواهرم چقدم پرانرژی ان حتی انگار شوهراشون هم یه انرژی مضاعف میگیرن نسبت به هم سن و سالشون

دیگه نمیدونم بچه جدید رو اونها اثر گذاشته و امید به زندگیشون بالا رفته یا خودشون پرشور و شوق بودن که بچه آوردن