2777
ماشاالله خوشگلی عزیزم امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

قربونت

به همچنین

دوسپسرم خیلی دوسم داره فقط یه مشکلی داره الکلیه دعا کن ترک کنه وگرنه از همه نظر خوبه همش میگه دوس دارم باهات ازدواج کنم اما این مصرف الکل مشکل سازه واز طرفی من قصد ازدواج دیگه ندارم چون ازم خیلی کوچیکتره و حوصله زندگی مشترک ندارم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۳۸ سالمه ،نزدیک چهل ولی خدایی ما دهه شصتی ها جذاب و جوونیم و هر چی سنمون میره بالا قشنگ تر میشیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

نرسیده به چهل هستم

جدا شدم هیچ امیدی برای آینده ندارم میدونم ازدواج نمیکنم و بقیه عمرم همینجور میگذره فقط به عشق پسرم نفس میکشم

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞