2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهل هستم😊 مثل گذشته..مگه باید چه کنیم؟اصلأ به سن فکر نمیکنم، کارهایی که دوست دارم رو انجام میدم..از زندگی با تمام سختیهاش لذت میبرم..و به این رسیدم که هرچی کار بهتر کنیم، چه برای خودمون و چه دیگران، حال بهتری خواهیم داشت 🥰😀💫💫🤌

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
نه خودتا درگیر نکن.آدم بعد ازدواج آرامش میخواد کتک زدن چیه جوون ۱۸ ساله که نیست بگی گول خورده درستش ...

قصد ازدواج کلا ندارم

اما خب این قصدش ازدواجه من نه با این نه با کسی دیگه قصد ندارم

اره راست میگی اما چکار کنم بهش دل بستم چیزهای مثبتش خیلی زیادن برای همین باهاش موندم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ۴۳ سالمهعاااالیهم ظاهر هم باطنظاهر میگن ۳۰ بهت میاد اصلا حس سن بالا بودن ندارم با اینکه چادری ام ...

هم سن هستیم دوست عزیز

من حدود دو ساله نزدیک بین چشمام خیلی اذیت میکنه

طبیعیه ؟؟؟

تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
شما بچه ندارین ؟ببین آدم باید به لحاظ روحی و فکری پذیرش بچه رو داشته باشه وگرنه سختش میشه بچه داری و ...

من یه پسر ۱۱ساله دارم البته اول ازدواج سنمون کم بود و ناخواسته واز روی نادانی حامله شدم و در اوج سختی. نداری بزرگش کردیم الان خداروشکر پسرم بزرگ شده و از نظر مالی کم نداریم ولی الان همسرم میگه مگه چندسال عمر میکنیم نزدیک چهلم میخام فقط خوش گذرونی کنم راحت پول خرج کنم راحت زندگی کنم حوصله بچه ندارم تواین اقتصاد

من عاشق همسرمم

دقیقا همینطوره و ما چقدر ۲۰ ساله داریم که افسرده و پرخاشگر هستند. شما الان کاملا تکلیفتون با زندگیتو ...

احسنت منم خیلی روی همین آرامش درونی برای فرزند پروری تاکید داشتم

مادر و پدر که آرامش داشته باشن همونو به بچه منتقل میکنن

مثلاً مثبتش چیه

خیلیییی پولدارن حساب کن ماشین مادرش بی ام و هست برام خوب خرج میکنه خوشتیپه قیافشم معمولیه مهربونه مثلا جایی گیر کنم از اون سرتهران خونشون جردن میاد پیشم کارمو راه میندازه کلا هوامو داره تنهام نمیزاره و خیلیم غیرتیه روم

فقط اینکه الکل مصرف میکنه قاطی میکنه اون لحظه میترسم از سرش میپره خوب میشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من 45سالمه ولازم نیست جوون باشیم جوون بودن و موندم اسونه .واقعیته که باید متناسب با سنمون دنیامونو بسازید.انشاله مادرا نوه هاشونم بزرگ کنن.کمک دختر پسراشون.و عروس دوماداشون به دل خوش.اگر چه جوون نیستیم و قدرشم ندونستیم .ولی پختگی و بلوغی بدست اوردیم که واقعا بهاش از دست رفتن جوونیه به نظرم بش میرزه.اگر چه بعضیا تو جوونی بالغ پخته ان که سعادتمندن.

احسنت منم خیلی روی همین آرامش درونی برای فرزند پروری تاکید داشتم مادر و پدر که آرامش داشته باشن همون ...

خب من وقتی بیست سالم بود آرامشم خیلی بیشتر بوداصلا نمیدونستم استرس چی هست الان که سی سالمه پراز استرسم مگه سن بیشتر بشه آرامش بیشتر میشه

من عاشق همسرمم