2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲طفلی ادمای پاک کنم گیر اینا میفتنمن همیشه میگم کاش ادم با کسی عین خودش ازدواج کنه

آدمها اگر موفق بشن خودشون رو بشناسند، خواستههای خودشون رو بدونن ، بلد باشن حرف بزنن و منظور حرفشون رو واضح بکن

طرف مقابل هم انسانه و درک میکنه ،.

بعد میشه نشست گفتگو کرد ببینید به هم میخورن، مچ هستند یا نه

متأسفانه ایران خیلی نمیبینم

وضعیت به جاهای باریک کشیده شده

طرف ازدواج کرده انگار هیچ تعهدی نیست 😓😓

آدمها اگر موفق بشن خودشون رو بشناسند، خواستههای خودشون رو بدونن ، بلد باشن حرف بزنن و منظور حرفشون ر ...

بله متاسفانه رابطه هایی که تو سن کم ایجاد میشن هم عاقبتشون اکثرا اینه

من با همسرم دقیقا اونطور که گفتین آشنا شدیم به تفاهم رسیدیم ازدواج کردیم اونموقع دیکه هیجانی در کار نبود الان خیلی خوشبختم بعضی وقتا میگم شاید اگه تجربه ای که نوشتم نبود نمیتونستم به احساساتم غلبه کنم و ازدواج موفق داشته باشم

همسر من 22 سالگی ازدواج کرده کلا خونوادشون عقیدشون اینه پسر تا دنبال بعضی کارا نرفته باید زن بگیره

دم خانواده شوهرتون گرم

خدا به این جور آدما عمر با عزت بده

مطمئناً پشت شما بیشتر از پسرشون هستند

چون قشنگ معلومه با عقل و منطق کار میکنند

مثل کشاورزی که نهال کاشته شده رو مراقبت میکنه تا وقتی که خودش ثمره داشته باشه

🥲طفلی ادمای پاک کنم گیر اینا میفتنمن همیشه میگم کاش ادم با کسی عین خودش ازدواج کنه

خدا کارمای کاراشو سرش میریزه ..ببین خدا چه قدر دوستت داشته که خدای ناکرده بهت دست درازی نکرده ..قلبت پاک بوده دختر ..

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

دم خانواده شوهرتون گرمخدا به این جور آدما عمر با عزت بدهمطمئناً پشت شما بیشتر از پسرشون هستندچون قشن ...

سلامت باشید

درسته انشالله شما هم ازدواج درست قسمتتون بشه

خدا کارمای کاراشو سرش میریزه ..ببین خدا چه قدر دوستت داشته که خدای ناکرده بهت دست درازی نکرده ..قلبت ...

لطف داری اره بخدا بعدها که فهمیدم چجوری ادمی بود باور نمیکردم اون همه سال کاری بهم نداشت

لطف داری اره بخدا بعدها که فهمیدم چجوری ادمی بود باور نمیکردم اون همه سال کاری بهم نداشت

خداروشکر ...خوشبخت ترین باشی عزیزم ...میگذره ...ببخشش وفراموشش کن 🌷🌷😊😊

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "