2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست
این دیگه مریض روحی بوده

م از عافیت، لوس و گزندهبدون درد و غم، بی رنج و سختینمیدانستم این را از خوشبختیخوشی زد زیر دل، فکرم کج و معوجشدم با بخت خوب خود، لج و لججوان بودم، زنم خوب و فرشتهولی چشمم چرید، ابرو فرشته!پدر گفتا: «پسر! عقلت کجا رفت؟چرا این بخت و اقبالت به فنا رفت؟»بگفتم: «زندگی تکراری و سرددلم لک لک زده، قدری برای درد!»خلاصه طبل پررویی زدم منبه پای خود، به سلاخخانه رفتم!گرفتم همسر دوم، چه غوغا!بلایی آمد و شد محشر کبری!زن اول برفت و مهریهاش بردزن دوم، تمام هستیام خوردسگ دو میزنم از صبح تا شبشدم افسرده و بیمار و در تبحسابی زیر دل، خالی شد اکنونپشیمانم، ولی با قلب پر خون!اگر خیری به تو رو کرد، ای دوستبچسب آن را، مکن بیهوده پوست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

م از عافیت، لوس و گزندهبدون درد و غم، بی رنج و سختینمیدانستم این را از خوشبختیخوشی زد زیر دل، فکرم ک ...

امضامو خوندی🤣🤣🤣

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

اره استادم میگف این با زن ایندش هم همینکارو میکنه...

این مردای خراب اصلا نباید ازدواج کنند ..همه رو بدبخت میکنند ..مردک دنبال دختر فقط بوده ...خیر نبینه

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

منطقم متوجه میشه اما قلبم نه برگشت به همون اکسی که ازش بد میگفت همونی که میگفت خونه دوس پسرش مونده

زمان میبره به خودت فرصت سوگواری بده اگه با ادم درست آشنا بشی حل میشه

دیدم نوشتید خوشی زیر دل نوشتم براتونخوشی باشههر جوریش باشه ، فقط باشهحالا میخواد زیر دلمون بزنه با پ ...

آفرین🤣👌🏿

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

این مردای خراب اصلا نباید ازدواج کنند ..همه رو بدبخت میکنند ..مردک دنبال دختر فقط بوده ...خیر نبینه

🥲طفلی ادمای پاک کنم گیر اینا میفتن

من همیشه میگم کاش ادم با کسی عین خودش ازدواج کنه