2777
2789
عنوان

خیانت

211 بازدید | 39 پست

توروخدا خیانت نکنید نمیدونید چ اسیبی به روح شریکتون میزنید

داستان خیانتی که دیدم رو مینویسم دوست داشتید بخونید
من 6 سال با یه فرد در ارتباط بودم سال 4 ام فهمیدم خیانت کرده(از فالوراش کنکاش کردم فهمیدم زمانی که سر بازی بوده به من میگف امشب میمونم میرفت خونه دختره )بهم گف تورو دوس داشتم نمیخواستم بهت دست بزنم نتونستم کنترل کنم غلط کردم و... خلاصه اون دخترو ول کرد و منو خر
دوسال بعد که اومد خواستگار خونواده من کاملا مخالفت کردن اجازه ندادن

تو همون حین تو دانشگاه با یکی دردول میکردم جریانو گفتم تا اسم پسره رو شنید گف اینکه با فلانی رل بود😐 با فلانی حرف زدم گف دو هفته پیش گف بابام داره به زور برام زن میگیره باید تموم کنیم با اونم رابطه جنسی داشته ...
.. فقط اینا نبود با خیلیا چت میکرد با خیلیا دوست اجتماعی بود ول من عاشق بود کور بودم منم یه دختر خونگی که از 15 سالگی با این بودم
بهش که گفتم گف من هر غلطی کرده باشمم تورو به هیشکی نفروختم دیدی که اومدم جلو (فک میکرد لطف کرده)
منو برد پیش مشاور تا راضیم کنه ازدواج کنیم خود تراپیست بهم گفت این آدم زندگی کردن نیس.... تراپیستا نمیگنا همچین حرفی چون استاد خودم بود گف بعد تموم شدن باز رفت با همون دختر اولیه🤣🤣🤣🤣به گوشم رسید بهش گفته من اونموقع بخاطر تو با اون (من)کات کردم فقط دو سال باهاش بودم ..

تموم شد من یکسال تموم پیش تراپیست رفتم تا یکم حالم خوب بشه الان که ازدواج کردم همسرمو خیییییلی دوست دارم خییییلی
ولی
هرموقع اسم خیانت میاد طرف یادم نمیاداااا فقط حسی که اون لحظه ها داشتم برمیگرده خیلی سخته خیلیییی
نکنید اینکارو با روح کسی:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر ازدستش نجات پیدا کردی ..چه آدم پستی بوده ..تا آخر عمرشم همینطور هول میمونه ..عزیزم فقط زنا که خراب نیستند ..مرد خراب هم داریم ایشون خراب بوده ..چندنفررو باهم هندل میکرده ..

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

بابا ما اصلاً کسی رو نداریم

از شانس مون هم یکی عاشق ما شد ۵ ماه صحبت کردیم ۱۷ سال کوچکتر از ما

اومدم اینجا مطرح کردم

دوتا خانم خدا پدر بیامرز راهنمایی کردن

حالا فعلا منتظریم اگه کسی رو گرفتیم چشم

قول میدم عین انسان کنار هم مسالمت آمیز زندگی کنیم خیانت هم نکنیم