2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 67 پست
بیشتر تغذیه است الان دکتر غدد رشد بچه رو بررسی میکنه اگر از سنش جلوتر باشه دارو میده.بچه هاتونو حتما ...

والا یه چیزی فراتر از فاجعه ست ... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر مادر بچه باید متوجه تغیرات بچش میشد و زودتر دکتر غدد میبرد معمولا دارو میدن و جلوش رو میگیرن تا دوازده سیزده سالگی که رشد بچه متوقف نشه.چه مادر بچه بی خیال بوده واقعا

استارتر مادر بچه باید متوجه تغیرات بچش میشد و زودتر دکتر غدد میبرد معمولا دارو میدن و جلوش رو میگیرن ...

یعنی الان دیگه کاری نمیشه کرد ؟؟ 😧

منم ۹ یا ده سالگی عادتم شرو شد😩

من هنوزم دردای تایم پریودی برام آزار دهنده ست !! فک کن حالا یه بچه نه ده ساله چطور میتونه این چیزا رو تحمل کنه !! 😞

یعنی الان دیگه کاری نمیشه کرد ؟؟ 😧

نه متاسفانه و رشد قدی بچه متوقف شده برای همیشه چرا بعضی والدین واقعا اینقدر کم توجهن.ینی از سه چهار ماه قبلتر مادرش متوجه نشد عرقش بو گرفته یا موهای زاعدش در اومدده اون موقع باید فکری میکرد.

صحنه بددد😐فوقش يه بوسه ديگه

از همین بوس شروع شد ی بارم فیلم بد دیدم البته ناخواسته از اون ب بعدش همش دلم میخواست اون فیلمو ببینم مادرم فهمید کلی دعوام کرد ولی از اولش هم تقصیر خودشون بود گناه من چیه 😭😭😭

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
اوخي حتما بچه بودي☹️

از کار عموی کثافت ام نگم برات همش گریه میکردم از خودم بدم اومده بود ی مدت افسرده شده بودم یادم رفته بود اما دوباره یادم اومد😞😞😞😞

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
از کار عموی کثافت ام نگم برات همش گریه میکردم از خودم بدم اومده بود ی مدت افسرده شده بودم یادم رفته ...

عموت چيكار ميكرد مگه البته فصولي نشه 

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
 یکی از عواملشه شوخی هم نیست جدیه مونا جان

میدونم عزیزم...حدسم میزدم همه اینو بگن بزا همین گفتم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک