2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 67 پست
از کار عموی کثافت ام نگم برات همش گریه میکردم از خودم بدم اومده بود ی مدت افسرده شده بودم یادم رفته ...

چیکار میکرد مگه !؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیزی عجیبه شما چطور متوجه میشین دختره پری شده من اولین بار وقتی پری شدم اصلا به هیچ کس نگفتم

از مامانش پرسیدم !! 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

استارتر ببریدش طب سوزنی باعث میشه هورمون های رشدش بیشتر بشه و زود قد بکشه

معمولا بعد از اولین پریود تا پریود دوم ۶ ماه فاصلس ازین مدت استفاده کنید خوب ورزش کنه طناب و بارفیکس بره قد بکشه

برید دکتر کلیسم و قرص جوشان بگیرید بدید بخوره

روزی ۳ لیوانم شیر

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
یچیزی عجیبه شما چطور متوجه میشین دختره پری شده من اولین بار وقتی پری شدم اصلا به هیچ کس نگفتم

منم فقط به مامانم گفتم مامانم اصلا به هيچكس نگفت خيلي خوب بود كه توي اون سن منو درك كرد

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
منم فقط به مامانم گفتم مامانم اصلا به هيچكس نگفت خيلي خوب بود كه توي اون سن منو درك كرد

مامان من هیچی بهم نگفته بود اولین بار پری شدم فکر کردم دارم میمیرم😁😁😁

خواهرم هم سه سال از من کوچیگتر بود به من میگفت پری میشد حتی تا ۲۰ سالگی که فوت کنه😁

I am a queen because I have a cute mad king
عموت چيكار ميكرد مگه البته فصولي نشه 

همه تو حوض نشسته بودیم من داداشم عموم کنارم بود داشتم تو اب راه میرفتم شنا بلد نبودم همینجوری پاهامو حرکت میدادم با شوخی میزدم ب پای داداشم اینا یهو حواسم نبود خورد ب پای عموم فک کردم الان دعوام میکنه اما خندید اونم ی لگد زد منم زدم  بعد این مسخره بازی ها یهو بغلم کرد ب خودش چسبوند ب حالت بدی تو اب کسی هم نبود داداشم از حوض بیرون اومده بود من نمیدونستم اصلا چیکار کنم مغزم کار نمی کرد فقط میخواستم از اون موقعیت فرار کنم ب زور از دستش در رفتم گفتم ولم کن میخوام برم بیرون اگه ولم نکنی گریه میکنم اونم ترسید هی میگفت بیا شوخی کردم اینا بعد با لحن بدی گفت ب کسی نگو منم نگفتم از ترس اینکه فک کنن من بد هستم رفتم خونه لباسمو انداختم بیرون لگد مال کردم این قد گریه کردم ک نگو فرداشم عید بود اصلا هیچ شوقی نداشتم براش😭 خدا از خانواده ی پدریم نگذره از دم فقط بدبختی کشیدیم از دستشون 😣

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
همه تو حوض نشسته بودیم من داداشم عموم کنارم بود داشتم تو اب راه میرفتم شنا بلد نبودم همینجوری پاهامو ...

خیلی ناراحت شدم برات سعی کن فراموش کنی

مراقب نینی خوشگلت باش

I am a queen because I have a cute mad king
خیلی ناراحت شدم برات سعی کن فراموش کنی مراقب نینی خوشگلت باش

ممنون عزیزم سعیمو میکنم دیگه بهش فک نکنم😞

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
یعنی هیچ ربطی ب ماهواره نداره؟؟

چرا دیگه... گفتم که

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

شاگرد من از کلاس دوم دبستان میشد طفلک.نازی.خیلی ملاحظه میکردم براش چون مامانش بهم اطلاع میداد که حواسم بهش باشه.انقدر غصه میخوردم براش.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.