2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس !!

2105 بازدید | 67 پست

چرا جدیدا  اینقد بچه ها زود بالغ میشن !!!! 

خصوصا دخترا !! خواهرزاده من تازه ۱۰ سالش شده ولی عادات ماهانه ش شروع شده 

از چند تا خانواده دیگه هم پرسیدم بچه هاشون همین سن پریود شدن ، حتی کمتر !! 

دلیلش چیه آخه ، گناه دارن طفلیا 😞 تو این سن کم وارد بحثای زنونه میشن 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بگید ماهواره..

بگید دیگه؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضافه وزن احتمالا. خواهرزاده ات چند کیلو هست؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم ۹ یا ده سالگی عادتم شرو شد😩

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

عزيزممم ب دليل محيط زندگييي 

و شرايط اب و هوا  و نوع تغذيه و هم چنين توليد ي سري هورمون ها ك نتيجه ماهواره و موبايل

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

منم بلوغ زودرس شدم کلاس چهارم بودم نمیدونم تازه میرفتم پنجم پریود شدم خیلی حس بدی بود تنها چیزی میدونستم این بود ک میری حموم تمیز میشی منم پشت سر هم میرفتم حموم تا تموم بشه اما نمیرفتن مامانم شک کرد گفت چرا این قد میری حموم منم با شرم و خجالت فراوان ب زور گفتم برام گفت چجوریه همیشه ازش متنفر بودم حتی الان با درد فراوان تهوع درد کمر درد وای😭😭😭

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏