2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من١٦سالگي شدم🤐😓😓😓

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

متاسفانه من دیدم همینجا خانمها برای قد کشیدن بچه ها زینک تجویز میکنند ، یا وقتی میخوان به قول خودشون به بچه برسند ، یه عالمه زیادی ،خوراکی و فست فود میدن به بچه ... کلا به جز قسمتیش که ژنتیکی هست و به اب و هوای منطقه ی زندگی ربط داره ، یه دلیل بزرگش نادانی والدین هست.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

من خودم میدونم ماهواره بود شبکه جم هزار تا صحنه بد

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
من١٦سالگي شدم🤐😓😓😓

منم اول دبیرستان بودم. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بیشتر تغذیه است الان دکتر غدد رشد بچه رو بررسی میکنه اگر از سنش جلوتر باشه دارو میده.بچه هاتونو حتما ببرید دکتر غدد.برادر زاده منو بردن.دوستاش تو دبستان سینه دراوردن تو این سن کم.فاجعه است.

و خدایی که در این نزدیکیسیت

چون خیلی زود چیزایی رو که نباید بفهمن میفهمن

واضح گفتم😌

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست