2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 67 پست
شاگرد من از کلاس دوم دبستان میشد طفلک.نازی.خیلی ملاحظه میکردم براش چون مامانش بهم اطلاع میداد که حوا ...

دوم دبستان دیگه خیییلی زوده 😧

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
مامان من هیچی بهم نگفته بود اولین بار پری شدم فکر کردم دارم میمیرم😁😁😁 خواهرم هم سه سال از من کوچ ...

منم همينطور گريه كردم انقدر

الهي خدابيامرزه

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه تو حوض نشسته بودیم من داداشم عموم کنارم بود داشتم تو اب راه میرفتم شنا بلد نبودم همینجوری پاهامو ...

خدا ازش نگذره عوضي

منم بچه بودم اونموقع با همسايه ها دخترا بازي ميكردن يه پسر ١٦ ساله بود عوضي بعد من كه اونموقع چيزي نميفهميدم مثلا فكركن٩سالم بود شايدم٨ بعد ميرفتم بازي ميكردم تنها گيرم مياورد منو بغل ميكرد منم نميدونستم كه چرا بعد بهش ميگفتم چرا منو بغل ميكني برو مونا و بقيه رو بغل كن بعد ميگفت اخه اونا خوشگلن نيستن بعد بهم ميگفت عقربه بياد اينجا ميزارم بري بعد ميريم باهم البالو ميخوريم واقعا دركش نميكنم عوضي خوبه كاره ديگه نكرد😒😒😒

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
 من هنوزم دردای تایم پریودی برام آزار دهنده ست !! فک کن حالا یه بچه نه ده ساله چطور میتونه این ...

اره سخت میشه 😩چه میشه کرد

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
خدا ازش نگذره عوضي منم بچه بودم اونموقع با همسايه ها دخترا بازي ميكردن يه پسر ١٦ ساله بود عوضي بعد ...

خدا لعنت کنه ادمای هرزه کثافت ایشالله سر خودشون بیاد 

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏