2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 90 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مورد داریم تا دوازده هفته حس نداره هنو

ببین من بعد۷سال دکتردارو نذرنیازرمال فالگیر جن گیر بالاخره معجزه خداباعث شد مادربشم دیگه این ماه دکترگف بیاای یو ای ک خدالطف بزرگشو درحقم کرد و دوقلو بهم دادحالابازم همه اشک میریزن شادی زیادشوهرم ک ازخوشی خودشو گم کرده هیچی نیمگه کارای خونه ب عهده خودشه من بی حس سر شدم اصن هیچ نمیگم البته بخدا همش وامام زمان تشکرخوب میکنم و نذرای زیادی هست ک بعد دنیاومدن بچهام باید اداکنم ولی بازم نمیدونم چرا

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

ششش هفتمه

چندبودپرویدت اخریش؟من۲۲خردادنمیدونم دیگه چندهفته ام دکترگف تودستگاهش ک دید۵هقته و دوروز بودم روزیکشنبه ولی توبرگه نوشته بود۶هفته و۲روز

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

توام بیا گپم باهم صحبت کنیم شاید دلت وا شد

کجاس؟ایتاسروش؟

منم 22خرداد بود اخرین پریودم

چقدر جاللب دنیاکوجیکا😂مث هموبودیم پس منباسینال اف هاج ام جی باردارشدم البته چندهفته ای دقیقا؟

میگم من لکه بینی کم داشتم دکتدسوندکرد گف مشولی نیس شایف میدم خطرناک نیس ک بخای استراحت مطلقم باشی ول ...

من توی بارداری اولم آخر ماه سه بود چون همش بدو بدو می کردم بیرون بالا که میوردم خیلی ببخشید مثل حالتی که توی سرویس میشینی اون طوری می نشستم فک می کردم فشار بیارم به خودم بالا بیارم راحت میشم به لکه بینی افتادم رفتم دکتر گفت داره سقط میشه دارو و شیاف داد گفت یک هفته استراحت مطلق از جات بلند نمیشی ظرف کنارت میزاری .همون کار کردم خداشکر سقط نشد