2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 94 پست
دخترم 5سالشع روستا دوست نداره نیومد ، دلم براش تنگ شده .خودمم حالم بده بعضی وقتا میشینم گریه می کنم ...

الهی عزیزم

نمیتونی برگردی خونتون؟پیش شوهر و دخترت باشی؟

ویار سختی داری؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی عزیزمنمیتونی برگردی خونتون؟پیش شوهر و دخترت باشی؟ویار سختی داری؟

از خونمون بدم می یاد خیلی تهوع دارم نمی تونی آشپزی کنم خونه مادرمم همش اون بهم میرسه اگه چیزی نخورم معده درد بدی می گیرم مادرم به زور غذا بهم میده

من ۵ هفته و ۳ روزهنوز قلبشو ندیدم 😁

اخرین پریودیت کی بود؟من چراحس مادرانه ندارم هنوز؟۲۲خرداداخرین پریودیم بود قلبشم دیدم

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

منم از وقتیباردار شدم از خونم بدم اومده🫤

من ازشوهرم خوشم نمیومد قبلش حالاتنفرم بیشترم شده ازرابطه خودش خونش زندگیش ماشینش خرید مسافرت همچی مث مرده متحرکم وافعاچقدر بده ها

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

بارداری خلاصه الکی نیست واقعا سخته ،خدا خودش صبر تحملش بده

میگم من لکه بینی کم داشتم دکتدسوندکرد گف مشولی نیس شایف میدم خطرناک نیس ک بخای استراحت مطلقم باشی ولی بازم بعد شیاف و امپولای پروژسترن ک قراره تا۱۰شب بزنم بازم یکم دارم ویاقطع وصل میشه من تجدبه اولمه بایه سقط ازقبل بنظرت مشکلی نی؟استراحتم بیشتره کلا