2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 94 پست
دخترم 5سالشع روستا دوست نداره نیومد ، دلم براش تنگ شده .خودمم حالم بده بعضی وقتا میشینم گریه می کنم ...

الهی عزیزم

نمیتونی برگردی خونتون؟پیش شوهر و دخترت باشی؟

ویار سختی داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزمنمیتونی برگردی خونتون؟پیش شوهر و دخترت باشی؟ویار سختی داری؟

از خونمون بدم می یاد خیلی تهوع دارم نمی تونی آشپزی کنم خونه مادرمم همش اون بهم میرسه اگه چیزی نخورم معده درد بدی می گیرم مادرم به زور غذا بهم میده

من ۵ هفته و ۳ روزهنوز قلبشو ندیدم 😁

اخرین پریودیت کی بود؟من چراحس مادرانه ندارم هنوز؟۲۲خرداداخرین پریودیم بود قلبشم دیدم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

منم از وقتیباردار شدم از خونم بدم اومده🫤

من ازشوهرم خوشم نمیومد قبلش حالاتنفرم بیشترم شده ازرابطه خودش خونش زندگیش ماشینش خرید مسافرت همچی مث مرده متحرکم وافعاچقدر بده ها

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

بارداری خلاصه الکی نیست واقعا سخته ،خدا خودش صبر تحملش بده

میگم من لکه بینی کم داشتم دکتدسوندکرد گف مشولی نیس شایف میدم خطرناک نیس ک بخای استراحت مطلقم باشی ولی بازم بعد شیاف و امپولای پروژسترن ک قراره تا۱۰شب بزنم بازم یکم دارم ویاقطع وصل میشه من تجدبه اولمه بایه سقط ازقبل بنظرت مشکلی نی؟استراحتم بیشتره کلا