2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 89 پست
منم خیلی میترسم اخه خیلی بلاسرم اومدملکه بیتی داشتمسرماخوردمدندون درد داشتمعفونت داشتم قرص خوردممیتر ...

دیگه لک بینی نداری؟من شیاف وامپول نوشته دکترولی بازم کانل قطع نشده خیلی کمترشده فقط

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه لک بینی نداری؟من شیاف وامپول نوشته دکترولی بازم کانل قطع نشده خیلی کمترشده فقط

بارداری اولم بود قطع شد ولی همین که میگی کم شده خیلی خوبه همش استراحت کن حتی برای یه لیوان آب پا نشو مامانت یا خواهری چیزی بگو فعلا ازت مراقبت کنند الان شرایطت خیلی حساسه

من توی بارداری اولم آخر ماه سه بود چون همش بدو بدو می کردم بیرون بالا که میوردم خیلی ببخشید مثل حالت ...

اهاخداراشکرخوب شد عزیزم منم واقعاب خودم فشارنمیارم زیادولی گف باید توالت فرنگی بشینی و باالاپایین نری پله خم راست نشی سنگین بلندنکنی خوب میشی وحالامیگن تواین ماهای اول یکم باید رعایت کنی واقعاخیلی میترسم یچیم یشه جلوشوهرم شرمنده بشم خیلی گناهداره بیچاره ولی دگترم نگف ک استراحت مطلق باش خیلی دوران سختیه هابخصوص مشکل وقتی داشتهدباشب

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

خیلی خوشحال شدم برات خیلی مواظب خودت باش

ممنونم عزیزم بادل مهربانت برام دعاکن برام بمونن ونخام دشمن شادبشم خیلیاناراحت میشن و یاعصبانی ک من باردارم اگربدونن دوقلودیگه واویلاخصوصاجاریام بخداسپردم این ردزا براحتی و شادی بگذره فقط

فک کنم دارم شیش هفتمو تموم میکنم

سونوقلب رفتی؟

بارداری اولم بود قطع شد ولی همین که میگی کم شده خیلی خوبه همش استراحت کن حتی برای یه لیوان آب پا نشو ...

حیف نمیشه منتظرم شوهرم بره سرکارک مدام اتسراحت مطلق بشم

کاش خاهرداشتم غم نداشتم دیگه باباداشتم کم کسری نداشتم حیف روحش شاد.

شوهرم کارای سنگین میکنه من یکم فقط سرپابشم یچی بپزم سبک باشه فقط یامادرم بپزه بیشتر حالاچون گف دکتر زیاداستراحت مطلق نمیخاابشی حیالم راحت شده بازم هرچی خیره عزیزم

ممنونم عزیزم بادل مهربانت برام دعاکن برام بمونن ونخام دشمن شادبشم خیلیاناراحت میشن و یاعصبانی ک من ب ...

انشاالله دشمن شاد نمیشی حتما شما هم مارو دعا کن به هیچ عنوان استرس نداشته باش .استرس خیلی بده

اهاخداراشکرخوب شد عزیزم منم واقعاب خودم فشارنمیارم زیادولی گف باید توالت فرنگی بشینی و باالاپایین نر ...

انشاالله به سلامتی نینی ها بغل می گیری ولی خب دراز بکش که شرایطت نرمال بشه

انشاالله به سلامتی نینی ها بغل می گیری ولی خب دراز بکش که شرایطت نرمال بشه

ممنونم عزیزم ازدعای خیرت ایشاللاشمام همیشه سلامت ودلت خوش باشه