2777
2789
عنوان

رژیم😭😭

253 بازدید | 31 پست

باو چقدر رژیم سخته کلی تو باشگاه پاره کن خودتو آخرش بیا با ی کیک و آبمیوه مصنوعی ی بستنی همه تلاش از بین میره...نه میشه خرما خورد نه عسل نه کره بادام زمینی...

خسته شدم واقعاااا

موقعی که رژیم هستین چی میخورین؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رژیم سخت رو آدم زود خسته میشه و می ذاره کنار.

تو رژیم غیر از قند مصنوعی همه چی بخور ولی کم. مثلا نون کف دست پلو ۷ ۸ قاشق و.. حتی اگه هوس کرد یه کم همبر یا پیتزا

خودتو اگه منع کنی عدا رژیمو می شکنی و چند برابر همونو می خوری

چون مغز حس قحطی بهش دست میده و دنبال راهیه ک رژیم بذاره کنار

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

همه چی میخورم...

بنظرم بدترین کار تو رژیم سخت گرفتنه

من بدنسازی و باشگاه رو ول کردم چون وقتی برمیگشتم ضعف وحشتناکی داشتم

رژیمم هم ول کردم

رفتم سراغ فستینگ و ورزش تو خونه الان یک ماه و نیمه بینش زیاد هم ولی کردم یا اساسی خوردم ... وزنم ولی از ۶۰ شده ۵۳

ارزو های بزرگ ، 

نه اینا درسته طبیعیه ولی قند و کالری داره...

قند مصنوعی را کل حذف باید بکنی. ولی خود کره بادوم زمینی پروتیین داره .قبل تمرین یک قاشق غذاخوریشو میزنی به یکه تیکه نون پروتیینی و یه قاشق چای خوری عسل میزنی بر بدن و میری .بعد ک برگشتی پروتیین میخوره برای حجم باید کالری اضافه هم بخوری وگرن حجم نمیگیری.فقط ی سوال کراتین کی میخوری؟من حین تمرین میخورم تازه با اب و لیمو و یه کوجولو عسل وگرن مزه فاضلاب میده

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن

نه تنها چیزی ک شروع کردم و نیاز ب رژیم نیست

رفتم ی پودر ماش فیت گرفتم ک ارزشش صدبرابر همه رژیم هاس

منم از بس رژیم میگرفتم هی وزنم برمیگشت خسته شدم

یا باشگاه میرفتم تمرین میکردم ی مدت ک نرفتم برگشت وزنم

دوست مامانم ک از پودر ماش فیت استفاده میکرد بهمون پیشنهاد کرد ببین اینجوریه ک تو سایز کم میکنی و خیلی خوبه و صورتت هم اصلا خراب نمیشه چون توش پودر جوانه گندم هم داره

اگه دنبال ی چیز خوبی ک روت فشار نیار و دوباره وزنت برنگرده ماش فیت بگیر بخور خیلی خوبه

از باسلام سفارش بده برا خودت انقدر هم خوبه احساس سیری میکنی وقتی میخوری واقعا عالیه

اگه توان خریدشو داری بگیر و استفاده کن فقط هم اون هایی ک قوطی سبز رنگ داره بگیر چون اونا شوید داره و برای لاغری ولی اونایی ک موز داره برای چاقی هست