2777
2789
عنوان

رژیم😭😭

225 بازدید | 31 پست

باو چقدر رژیم سخته کلی تو باشگاه پاره کن خودتو آخرش بیا با ی کیک و آبمیوه مصنوعی ی بستنی همه تلاش از بین میره...نه میشه خرما خورد نه عسل نه کره بادام زمینی...

خسته شدم واقعاااا

موقعی که رژیم هستین چی میخورین؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم سخت رو آدم زود خسته میشه و می ذاره کنار.

تو رژیم غیر از قند مصنوعی همه چی بخور ولی کم. مثلا نون کف دست پلو ۷ ۸ قاشق و.. حتی اگه هوس کرد یه کم همبر یا پیتزا

خودتو اگه منع کنی عدا رژیمو می شکنی و چند برابر همونو می خوری

چون مغز حس قحطی بهش دست میده و دنبال راهیه ک رژیم بذاره کنار

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

همه چی میخورم...

بنظرم بدترین کار تو رژیم سخت گرفتنه

من بدنسازی و باشگاه رو ول کردم چون وقتی برمیگشتم ضعف وحشتناکی داشتم

رژیمم هم ول کردم

رفتم سراغ فستینگ و ورزش تو خونه الان یک ماه و نیمه بینش زیاد هم ولی کردم یا اساسی خوردم ... وزنم ولی از ۶۰ شده ۵۳

ارزو های بزرگ ، 

نه اینا درسته طبیعیه ولی قند و کالری داره...

قند مصنوعی را کل حذف باید بکنی. ولی خود کره بادوم زمینی پروتیین داره .قبل تمرین یک قاشق غذاخوریشو میزنی به یکه تیکه نون پروتیینی و یه قاشق چای خوری عسل میزنی بر بدن و میری .بعد ک برگشتی پروتیین میخوره برای حجم باید کالری اضافه هم بخوری وگرن حجم نمیگیری.فقط ی سوال کراتین کی میخوری؟من حین تمرین میخورم تازه با اب و لیمو و یه کوجولو عسل وگرن مزه فاضلاب میده

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن

نه تنها چیزی ک شروع کردم و نیاز ب رژیم نیست

رفتم ی پودر ماش فیت گرفتم ک ارزشش صدبرابر همه رژیم هاس

منم از بس رژیم میگرفتم هی وزنم برمیگشت خسته شدم

یا باشگاه میرفتم تمرین میکردم ی مدت ک نرفتم برگشت وزنم

دوست مامانم ک از پودر ماش فیت استفاده میکرد بهمون پیشنهاد کرد ببین اینجوریه ک تو سایز کم میکنی و خیلی خوبه و صورتت هم اصلا خراب نمیشه چون توش پودر جوانه گندم هم داره

اگه دنبال ی چیز خوبی ک روت فشار نیار و دوباره وزنت برنگرده ماش فیت بگیر بخور خیلی خوبه

از باسلام سفارش بده برا خودت انقدر هم خوبه احساس سیری میکنی وقتی میخوری واقعا عالیه

اگه توان خریدشو داری بگیر و استفاده کن فقط هم اون هایی ک قوطی سبز رنگ داره بگیر چون اونا شوید داره و برای لاغری ولی اونایی ک موز داره برای چاقی هست