2777
2789

من خاطراتم همه از بیمارستانه🫤ناراحتم از این موضوع

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار خودم تنها وسط پذیرایی خوابیده بودم یه دفه تلویزیون روشن شد انقدر ترسیده بودم جرئت نکردم روم رو برگردونم نگاه کنم تا صبح همون حالتی خوابیدم جوری که نقش بالش رو صورتم مونده بود بابام درومده میگه شب بیدار شدم میبینم پات رفته رو کنترل تلویزیون روشن شده بود خلاصه تا دو روز به سقف خیره بودم

تو سربازی با گوشی دعا گذاشتم تو بلندگو پخش شه بعد دعا رفت روموزیک شبا همش به می خونه میرم من😂😂 قسمت وحشتناکه اونجاس یکماه اضاف خوردم با دو روز بازداشت😂😂

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

ترسناک ترین چیز تو زندگیم همینه که میگم

زمان دانشجویی یه روز که امتحان داشتم تو دانشگاه گم شدم بخاطر یه سری اتفاقا آخرین نفر بودم و هیچکس تو دانشگاه نبود جز نگهبانی

دانشگاه ما سه طبقه بود من طبقه دوم امتحان داشتم ولی بدون اینکه از پله ها برم پایین ،طبقه اول بودم

وقتی میدویدم تا در ورودی رو پیدا کنم پیداش نمیکردم منی که ۴ سال تو اون دانشگاه بودم ...

از همه بدتر صدای قدم کسی رو پشت سرم میشنیدم

ساعت حدود ۷ شب بود و تاریک

خودمم نمیدونم چطور سر از طبقه اول در آوردم

و بگم اون ساختمون چسبیده بود به ساختمان سالن تشریح اجساد

هنوزم بهش فکر میکنم حالم بد میشه

در ناامیدی بسی امید است...