2777
2789

من خاطراتم همه از بیمارستانه🫤ناراحتم از این موضوع

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه بار خودم تنها وسط پذیرایی خوابیده بودم یه دفه تلویزیون روشن شد انقدر ترسیده بودم جرئت نکردم روم رو برگردونم نگاه کنم تا صبح همون حالتی خوابیدم جوری که نقش بالش رو صورتم مونده بود بابام درومده میگه شب بیدار شدم میبینم پات رفته رو کنترل تلویزیون روشن شده بود خلاصه تا دو روز به سقف خیره بودم

تو سربازی با گوشی دعا گذاشتم تو بلندگو پخش شه بعد دعا رفت روموزیک شبا همش به می خونه میرم من😂😂 قسمت وحشتناکه اونجاس یکماه اضاف خوردم با دو روز بازداشت😂😂

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

ترسناک ترین چیز تو زندگیم همینه که میگم

زمان دانشجویی یه روز که امتحان داشتم تو دانشگاه گم شدم بخاطر یه سری اتفاقا آخرین نفر بودم و هیچکس تو دانشگاه نبود جز نگهبانی

دانشگاه ما سه طبقه بود من طبقه دوم امتحان داشتم ولی بدون اینکه از پله ها برم پایین ،طبقه اول بودم

وقتی میدویدم تا در ورودی رو پیدا کنم پیداش نمیکردم منی که ۴ سال تو اون دانشگاه بودم ...

از همه بدتر صدای قدم کسی رو پشت سرم میشنیدم

ساعت حدود ۷ شب بود و تاریک

خودمم نمیدونم چطور سر از طبقه اول در آوردم

و بگم اون ساختمون چسبیده بود به ساختمان سالن تشریح اجساد

هنوزم بهش فکر میکنم حالم بد میشه

در ناامیدی بسی امید است...